Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryby herinci - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie587 kJ / 140 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny18,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,60 g
– nasycené2,10 g
– nenasycené5,50 g
–– mononenasycené4,20 g
–– polynenasycené1,30 g
––– omega 30,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 2,00 g
Sůl5,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Rybí salát s fazolemi

Rybí salát s fazolemi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Příprava: Rajčata krátce ponoříme do vařící vody, oloupeme a nakrájíme na osminy. Cibuli jemně nakrájíme na kolečka. Okapané herinky nakrájímee na 2 cm proužky. Fazolky…

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více