Holubce z Volyně
Recept ještě nebyl hodnocenHolubce, golubki, golubce, nebo i holoubky - pod těmito názvy můžeme potkat velmi chutné jídlo. Masová směs podušená v zelném, vinném či kapustovém listu může být…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 498 kJ / 358 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g | 
| Tuky | 0,70 g | 
| – nasycené | 0,30 g | 
| – nenasycené | 0,20 g | 
| –– mononenasycené | 0,10 g | 
| –– polynenasycené | 0,10 g | 
| ––– omega 3 | 0,01 g | 
| Vláknina | 1,90 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 6 mg | 
| Sůl | 0,03 g | 
| Sacharidy | 80,00 g | 
| – cukry | 4,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			
	
Holubce, golubki, golubce, nebo i holoubky - pod těmito názvy můžeme potkat velmi chutné jídlo. Masová směs podušená v zelném, vinném či kapustovém listu může být…
	
			
	
hovězí jsem vyválel v celém pepři, novém koření a bobkovém listu, dal do lednice. Po dvou dnech jsem na něj nalil asi půl litru červeného vína, a nechal marinovat.…
	
			
	
Rýži v sáčku uvaříme dle návodu a necháme vychladnout. Pak ji smícháme s nastrouhaným sýrem, žloutkem a kořením. Navlhčenýma rukama tvoříme malé kuličky, které smažíme…
	
			
	
Maso nakrájíme na kostičky, mrkev a petržel na kolečka, cibuli nadrobno a vše prudce opečeme na sádle. Ochutíme česnekem a solí, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka.…
	
			
	
Připravíme si kastrol na pečení. Maso omyjeme a opečeme v kuse na másle, aby se zatáhlo, přidáme sypké koření a vše krátce dohromady opražíme a ihned zalijeme vodou…
	
			
	
Na tuku osmahneme cibuli, přidáme maso a restujeme, postupně přidáme šunku, nastrouhanou mrkev, česnek. Chvíli restujeme podlejeme vodou.Přidáme kukuřici, osolíme,…