Holubce z Volyně
Holubce, golubki, golubce, nebo i holoubky - pod těmito názvy můžeme potkat velmi chutné jídlo. Masová směs podušená v zelném, vinném či kapustovém listu může být chutným hlavním jídlem i vynikajícím předkrmem.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 19 249 kJ / 4 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 306,68 g |
Tuky | 353,25 g |
Vláknina | 23,38 g |
Cholesterol | 1,89 g |
Sodík | 27,33 g |
Sůl | 67,44 g |
Sacharidy | 44,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Den předem přípravujeme listy ze zelné hlávky. Toto jídlo vaříme více než 50 let, ale jen jednou ročně jako předkrm ke Štědrovečerní večeři.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 10 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Klobásy
Přidáno před 21 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 22 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 12 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 12 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 13 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 13 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 13 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 14 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 15 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 16 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 16 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kde si můžeme nakoupit na květnové svátky? Otevírací doba obchodů se v oba dva dny liší, přinášíme rychlý přehled
Dokřupava smažené rýžové nudle se zeleninou: Domácí „čína“ jen z několika ingrediencí může být na stole za pár minut
Jak ochutit mleté maso? Vybrali jsme pro vás nejvhodnější možnosti k ochucení jídel z mletého masa
Další recepty
Suroviny: zelí hlávkové, bůček vepřový, plecko vepřové, rýže předvařená, česnek, cibule, vejce, sůl, pepř mletý, voda, voda, ocet
Holubce z Volyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6zGQ
0 názorů