Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Holubce z Volyně

Holubce, golubki, golubce, nebo i holoubky - pod těmito názvy můžeme potkat velmi chutné jídlo. Masová směs podušená v zelném, vinném či kapustovém listu může být chutným hlavním jídlem i vynikajícím předkrmem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 30 min

90 min (60 min příprava + 30 min tepelná úprava)

21. 12. 2023 17:57

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie19 249 kJ / 4 601 kcal
Bílkoviny306,68 g
Tuky353,25 g
Vláknina23,38 g
Cholesterol 1,89 g
Sodík 27,33 g
Sůl67,44 g
Sacharidy44,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Den předem přípravujeme listy ze zelné hlávky. Toto jídlo vaříme více než 50 let, ale jen jednou ročně jako předkrm ke Štědrovečerní večeři.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: zelí hlávkové, bůček vepřový, plecko vepřové, rýže předvařená, česnek, cibule, vejce, sůl, pepř mletý, voda, voda, ocet

TopRecepty.cz

Holubce z Volyně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6zGQ