Skopové maso a Ia Dárius
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 110 kJ / 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,96 g |
Tuky | 17,33 g |
Vláknina | 9,42 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 20,64 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mám od přítele. Nikdy nikdo, když jsem ho pak uvařila doma, nedokázal rozeznat skopové od jelena atd. Koření naprosto pohltí veškeré pachy z mas třeba skopového nebo jelenů z říje. Tento recept není složitý na práci, protože se dělá v jednom hrnci, ale na sehnání ingrediencí. Neriskujte se záměnou koření. Vše je o správném poměru a tento je přímo hotová alchymie. Hodí se jak na decentní rodinou slavnostní večeři, tak i na velkou párty. Doplnila bych toto pikantní aromatické jídlo dobrým červeným vínem a ozdobila bych ho rajčaty a pouze zeleným čerstvým salátem. V případě kuřecího masa bych volila jen stehna. Doba varu receptu se pak zvládne za půl hodiny. Hovězí nebo jelení maso potrvá naopak o chvíli déle. Dobrý nápad je , že maso můžeme udusit také navečer, vyndat jen zeleninu, koření a citron a druhý den jídlo jen v klidu dodělat uvedením do varu vývaru a přidáním rýže. Koření poslouží na další i bezmasá jídla. Vydrží nám roky.
Tento recept si zamilujete a začnete jíst skopové maso i když jste ho nikdy neměli na česneku rádi. Dokonale překvapí každého gurmána.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 2 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 3 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 11 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 19 minutami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 31 minutami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 35 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 41 minutami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 53 minutami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 1 hodinou
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 1 hodinou
Candát pečený na másle
Sergi uvařil před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Další recepty
Tématické fráze: skopové maso koření na skopové maso vyvar ze skopoveho skopový vývar koření na jehněčího masa vývar ze skopového masa skopové s rýží jehněčí maso recepty skopové maso koření na skopové na maso jake koření na skopového masa skopový salám jaké koření na skopové maso jak uvařit skopové maso recept na skopové maso skopové maso nejlepší recepty skopové maso recept jak uvařit skopového masa doba pečení skopového přírodní jehněčí maso recept
Suroviny: maso skopové, kardamom, bujón zeleninový, koření tandori masala, máslo, pepř zelený, česnek, cibule, petržel, citron, skořice celá, sůl, mrkev, petržel, rýže předvařená
Skopové maso a Ia Dárius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4yQg
0 názorů