Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Kadlíkovo dušené hovězí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min

240 min (240 min příprava)

9. 2. 2012 10:54

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie13 849 kJ / 3 310 kcal
Bílkoviny180,64 g
Tuky227,41 g
Vláknina16,28 g
Cholesterol 504 mg
Sodík 4,40 g
Sůl10,70 g
Sacharidy48,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vím, že je tu podobných receptů hodně, ale prostě jsem neodolal, no...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

15. 2. 2012 21:34

:-p+11:yes:

Pajaska

9. 2. 2012 14:53

Hovězí nadivoko s houbami,mńamka.:yes::yes::-p Jen bych maso po vyndání z vína neoplachovala ,jen osušila .;-)No co už,stalo se.;-) Hříbky mám v mrazáku,ale nejsou v sádle.To je ale zase v pohotovosti v lednici,skoro vždy.;-)Jo ten paskvil,dobře ho znám a je to teda síla.Nekupuju ho už,spíš si připlatím za Iberijský špek a nebo Gazdovskou slaninu,z marketů.U řezníka lze vybrat ale daleko líp.Jo blíží se čas,kdy budem nejenom zavařovat maso ,ale i udit,abychom si pochutnali a jedli kvalitu a při tom cenově nevykrváceli.:-( Ta příloha je zajímavá.:yes::yes:

majda 2

9. 2. 2012 14:40

Chválím,hned by si dala porcičku!:yes::-p

Kadlik

9. 2. 2012 11:11

Di: díky za ten tip se špikováním!!! To zatuhnutí v mražáku.. A s hříbečkama taky už šátrám v železných rezervách, loňská sezona byla katastrofa!!!

spagetka

9. 2. 2012 11:10

Di:Hříbky mají momentálně v akci v Albertu - mražené a i sterilované, no u nás už zmizely :-D:-D:-D
Já mám v oblibě spíš Vahalovu slaninu než anglickou. jinak to vypadá dobře ;-);-):-p:-p

Jenny

9. 2. 2012 11:00

:yes::yes:mňam:yes:

Di

9. 2. 2012 10:59

Kadliku, vypadá to dobře, hned bych se do toho pustila, jenže kde vzít ty hříbky? Snad poslat po vzoru zlé Holeny do lesa nějakou hodnou Marušku... Příště kupte na špikování raději klasický špek, nakrájejte jej na hranolky, na jedné straně trochu užší až do špičky, a dejte je na chvíli do mrazáku. Uvidíte, jak dobře se Vám bude špikovat.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: iberijský špek co je iberijský špek dušené hovězí iberijské sádlo iberijský špek recept iberijske hovezi dušené hovězí recept co to je iberijský špek hovezí dusené špek iberijský recept iberijský špek kadlikovo recepty hovězí čína v parním hrnci tiberieské sádlo dušené hovězí s hříbky recepty na iberijsky spek dusene hribky uzený iberijský špek recept hovězí plátek na hříbkách, dušená rýže recept na iberijský špek

Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická, cibule, víno červené, vývar, houba hřib, bobkový list, koření nové koření, jalovčinky, pepř celý, tymián, sůl, česnek, rýže předvařená, čočka, mražený hrášek s mrkví

TopRecepty.cz

Kadlíkovo dušené hovězí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jLYz