Grilované jablko a mandarinka
Recept ještě nebyl hodnocenJablka a mandarinky oloupeme a nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm.Grilovací pánev zahřejeme a vymažeme přepuštěným máslem.Poklademe plátky ovoce a zasypeme cukrem.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jablka a mandarinky oloupeme a nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm.Grilovací pánev zahřejeme a vymažeme přepuštěným máslem.Poklademe plátky ovoce a zasypeme cukrem.…
Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme a nakrájíme.Papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky.Máslo rozehřejeme a vložíme na něj zeleninu a krátce orestujeme.Maso…
Králičí maso je odborníky hodnoceno jako jedno z nejkvalitnějších vůbec. Podle zdejšího receptu zužitkujete maso ze hřbetu i králičí játra, ze kterých připravíte…
Bohatá úroda hrušek si žádá také jejich zpracování. Na tento koláč budete potřebovat křehké těsto, které vtlačíte do kulaté formy, něj pokladete půlky hrušek, do nichž…
Nejvymazlenější bývají zbytková jídla. Dokáží v sobě schovat spoustu dobrot, které by jinak marně čekaly v chladničce. Pokud dobře vyladíme chuť, výsledné jídlo zažene…
Listy šalátu opláchneme a dobre osušíme.Uhorku po dĺžke nastrúhame škrabkou na zemiaky na tenučké plátky.Paradajky narežeme na polovice.Plátky Ementálu narežeme tiež na…
Sýrové placičky ze surovin, které vždy najdeme v lednici, nám vždy zachrání situaci, když potřebujeme rychle něco dodat na stůl. Zeleninový česnekový dresink však povýší…
Kompletní menu získáte, pokud budete postupovat podle našeho receptu. Smažená mořská štika s cibulovým pyré jako hlavní chod je delikátní. Při přípravě pyré zároveň…
Kompletní menu získáte, pokud budete postupovat podle našeho receptu. Smažená mořská štika s cibulovým pyré jako hlavní chod je delikátní. Při přípravě pyré zároveň…
Drobné pagáčky z kynutého těsta jsou skvělé jako pohoštění například k vínu. Do těsta přidáme tvaroh a zakysanou smetanu a pagáčky plníme strouhaným sýrem. Díky…
Šťavnaté vepřové kotlety, podávané na toustovém chlebu, s jednoduchou omáčkou z kysané smetany a kečupu, připravíte během půlhodinky. Poslouží tak jako rychlá a chutná…
Sladký pudink je skvělým dezertem sám o sobě. Pro mnohé je nostalgickou vzpomínkou na dětství. Zde je pudink prošlehaný s tvarohem a doplněný borůvkami, které chuťově s…
Polévky jsou skvělým pokrmem v kteroukoliv denní dobu. S tímto receptem si doma můžete připravit jemnou a krémovou polévku z dvou druhů celerů a žampionů. Chuťově je pak…
Smetanové poháry s Grankem, čerstvým letním ovocem a hojně posypané strouhanou čokoládou, rozzáří oči nejen dětem, ale i dospělým. Jejich sladká chuť lehce osvěží a…
Pokud fandíte pokrmům se sníženým obsahem sacharidů, přibrzděte u tohoto receptu. Najdete v něm množství zeleniny, sýra a hub v pečené "tortille". Nezapomeňte navrch…
Tento jednoduchý a zároveň luxusní recept vás okouzlí svou kombinací jemného parmazánu, krémové kysané smetany a dokonale zapečených brambor. Perfektní jako příloha nebo…
Z břišní části platýse odstraníme opatrně kůži, je hodně pevná, takže se nejí.Maso osolíme a dáme do pekáčku. Neboť k rybě zprvu nepřidáváme žádný tuk, mohla by se kůže…
Pokud máte chuť na lehký oběd, ogrilujte plátky kuřecího prsa a podávejte je se svěžím a jednoduchým salátem z cukety a ředkviček. Jídlo ještě doplní dresink z kysané…
Velmi jednoduchá a rychlá polévka z dýně hokaido vám ušetří čas v kuchyni, skvěle zasytí a zahřeje. Zakysaná smetana polévku krásně zjemní. Polévka je velmi oblíbená u…
K podzimu nepochybně patří padající listí, které šustí pod nohama. Co byste však řekli na měkké, voňavé a sladké lístky? Z litého těsta dvou barev stačí vykrojit tvary,…
Dopřejte si lehký, ale zároveň vydatný pohankový salát s cizrnou a žampiony – ideální volba pro zdravý oběd či večeři. Tento výživný salát kombinuje oříškovou chuť…
Tyto šťavnaté pečené kuličky z mletého masa v sobě skrývají křupavé kapustičky. Obě chuti k sobě pěkně ladí a navíc je doplníme zajímavým smetanovým dipem, ochuceným…
Překvapte rodinu nebo přátele svěžím citronovým krémem ochuceným vaječným koňakem. Jeho chuť skvěle doplňuje sladký ovocný sirup a jemná zakysaná smetana. Na zdobení…
Kapustnica je tradiční slovenská sváteční polévka ze sušených hub a kysaného zelí. Je velmi vydatná a plná zajímavých chutí, jako jsou například sušené švestky. Příprava…