Medové kuličky II
Recept ještě nebyl hodnocenDezert na poslední chvíli, který se hodí pro všechny příležitosti. Základem nepečených kuliček jsou mleté piškoty a ořechy spojené máslem, medem a slazeným kondenzovaným…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 347 kJ / 322 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 8,00 g |
| – nasycené | 5,50 g |
| – nenasycené | 2,30 g |
| –– mononenasycené | 2,00 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 55,00 g |
| – cukry | 55,00 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
Dezert na poslední chvíli, který se hodí pro všechny příležitosti. Základem nepečených kuliček jsou mleté piškoty a ořechy spojené máslem, medem a slazeným kondenzovaným…
Mouku promícháme s práškem do pečiva a 3 lžícemi kakaa, přidáme vejce rozetřená s cukrem, změklý rostlinný tuk, nebo máslo, zalijeme mlékem a umícháme polotekuté těsto. …
Nektarinková „zmrzlina“ ukazuje, že i přezrálé plody mohou posloužit jako základ lehkého letního dezertu. Bez složité přípravy, jen ovocná svěžest s kapkou limetky a…