Dort "černá & bílá"
Recept ještě nebyl hodnocenMouku promícháme s práškem do pečiva a 3 lžícemi kakaa, přidáme vejce rozetřená s cukrem, změklý rostlinný tuk, nebo máslo, zalijeme mlékem a umícháme polotekuté těsto. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 347 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 5,50 g |
– nenasycené | 2,30 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 55,00 g |
– cukry | 55,00 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Mouku promícháme s práškem do pečiva a 3 lžícemi kakaa, přidáme vejce rozetřená s cukrem, změklý rostlinný tuk, nebo máslo, zalijeme mlékem a umícháme polotekuté těsto. …
Dezert na poslední chvíli, který se hodí pro všechny příležitosti. Základem nepečených kuliček jsou mleté piškoty a ořechy spojené máslem, medem a slazeným kondenzovaným…
Nektarinková „zmrzlina“ ukazuje, že i přezrálé plody mohou posloužit jako základ lehkého letního dezertu. Bez složité přípravy, jen ovocná svěžest s kapkou limetky a…