Borůvkový koláč II.
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy prosijeme mouku a uprostřed uděláme důlek, kde smícháme droždí s trochou mléka a lžičkou cukru. Necháme vykynout a přidáme zbytek cukru, mléka, sůl a sádlo.Těsto…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 0 kJ / 0 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Do mísy prosijeme mouku a uprostřed uděláme důlek, kde smícháme droždí s trochou mléka a lžičkou cukru. Necháme vykynout a přidáme zbytek cukru, mléka, sůl a sádlo.Těsto…
Všetko spolu pomiešať, urobiť malé fašírky, obaliť v strúhanke a dať na plech vyložený papierom na pečenie. Pokvapkáme olejom a upečieme do chrumkava. Podávame k…
Suchary rozdrtíme, přidáme máslo a vejce a vypracujeme v těsto. Možná nepůjde uplně spojit (trvá to, než se suchary rozmočí), ale to ničemu nevadí-rovnou ho namačkejte…