

Obalované vejce
Suroviny
- vejce
- strouhanka
- tuk na smažení
Postup přípravy receptu
Na pánvi rozehřejeme tuk (olej), nasypeme lžíci strouhanky, kterou rozhrneme, na ni vyklepneme vajíčko, jako kdybychom dělali volské oko. Osolíme, případně opepříme a opět zasypeme strouhankou.
Necháme pomalu smažit, pak opatrně otočíme a osmažíme z druhé strany. Podáváme s bramborami a libovolnou zeleninou.
Poznámka od kuchařky
Rychlý levný oběd.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Obalované vejce
-
-
Zase něco nového, určitě vyzkouším, b ude to určitě dobré
-
Díky za přidané fotky, žádné jsem neměla. Dochutit lze vším, co je po ruce
-
Ale to je hezký receptík
+
-
Opravdu zajímavé,asi bude zítra k večeři
-
+7.
-
No to je fakt zajímavé.
-
Měli jsme dnes k večeři. S dovolením pro představu posílám fotky. Je to opravdu rychlé a dobré. Já jsem tam přidala ještě trochu strouhaného sýra a jedli jsme to jen tak samotné jenom se zeleninou. Danami, je to za bodík
+
-
-
Tak tohle by me asi nenapadlo
4
-
Zajímavé, ale bylinky bych taky přidala (i libeček), jinak výborná inspirace
-
Tuhle úpravu neznám. Ničím se to nekoření? Ani solí? Já bych přihodila i nějakou bylinku (pažitku třeba)
-
-
danami, vypadá to zajímavě, posílám bodík a hned jdu vyzkoušet.