Hovězí ragú na rajčatech
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na zhruba 2 centimetrové kostky. Cibuli nakrájíme na tenké nudličky a česnek na plátky. Do mísy dáme mouku osolíme a opepříme ji a maso v ní obalíme. V…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 509 kJ / 361 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 1,20 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 0,30 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 74,00 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Maso nakrájíme na zhruba 2 centimetrové kostky. Cibuli nakrájíme na tenké nudličky a česnek na plátky. Do mísy dáme mouku osolíme a opepříme ji a maso v ní obalíme. V…
Toto jídlo je spojením italských těstovin a domácích surovin. Jemná smetanová omáčka s vůní žampionů, šťavnaté kuřecí maso a dokonale uvařené těstoviny al dente tvoří…
Zelené fazolky ve spojení se schwarzwaldskou šunkou a sušenými rajčaty chutnají skvěle, doplňte je těstovinami fettuccine a získáte za pár minut výborné jídlo, za které…
Maso nakrájíme na kousky, cibuli na kostičky, česnek prolisujeme, sušená rajčata a nať z cibulky na nudličky.Nejprve dáme vařit těstoviny dle návodu na obalu. Hotové…
Toto je tzv.RAW = tedy nevařená omáčka. Jediné, co uvařiíte jsou těstoviny. Uvařte těstoviny (čili pasta) „al dente“ dle návodu ve slané vodě s kapkou oleje. Do…
Dáme vařit těstoviny do osolené vody.Na pánev nalejeme olivový olej s máslem a přidáme cibulku. Necháme restovat do zlatova, přidáme pórek.Když je pórek prosmažený,…
V misce smícháme maso s prolisovaným česnekem, nadrobno nakrájenou cibulí, kořením a solí podle potřeby. Ze směsi vytvoříme masové kuličky, ty obalíme v kukuřičné…
Dokonalá kombinace italské klasiky a svěží zeleniny. Tato verze tradiční omáčky carbonara mění část slaniny za jemnou cuketu, která dodá jídlu nejen chuť, ale i krásnou…