Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatovo-feferonková pikantní směs a fettuccine

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 4. 2020 12:06

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie256 kJ / 61 kcal
Bílkoviny2,03 g
Tuky0,24 g
Vláknina6,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 7. 2020 22:00

:yes:<3:-K

medanek medanek

19. 4. 2020 14:13

Jaromira18: Děkuji moc :-K

medanek medanek

19. 4. 2020 14:12

yanull: Máš pravdu Janičko i když celý pokrm trvá opravdu jen pár minut. Než začne vařit voda na těstoviny, mám z poloviny jídlo hotové. A můžu, je-li potřeba použít i trochu vody z těstovin na případné naředění omáčky. Ale jak píšeš, je to skvělý postřeh a názor. Děkuji moc Janičko :-K:-K:-*

Jaromira18 Jaromira18

19. 4. 2020 12:52

:yes::yes:

yanull yanull

19. 4. 2020 12:21

Ninuško, máš velmi zdařilé recepty :yes:. V tomto případě bych nevařila jako první těstoviny, ale až v závěru přípravy hlavního jídla. To vydrží teplé a zatímco necháme prolnout chutě, v klidu uvaříme těstoviny a hned po scezení je dáme teplé na talíř ;-):-K Určitě toto jídlo uvařím, klučíci mají rádi masíčko a těstoviny ;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: cibule, česnek, hrášek, cibulka jarní, smetana, rajče sušené, sůl, pepř bílý, olej olivový, bujon kuřecí, těstoviny fettuccine

TopRecepty.cz

Rajčatovo-feferonková pikantní směs a fettuccine

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N3Lv