REPORTÁŽ: Vánoční trhy v Praze na Míráku: Perníčkový svařák za 80 Kč, kremrole za 45 Kč a buchtičky s krémem lákají davy
7 foto Hodnocení 4× Jak ochutit aspik? Chuťově neutrální potravina snese sůl, cukr, ocet i koření
Hodnocení 100× Jak vyrobit gumové medvídky pro děti z ovoce a agaru? Skvělé želé bonbónky potěší
Hodnocení 108× Časté chyby při přípravě aspiku a sulcu: Málo želatiny nebo slabý vývar způsobí, že aspik neztuhne
Hodnocení 42× Kéž by existovaly vitaminy ve formě bonbonů? Zkuste gumové cukrovinky ve tvaru medvídků i dinosaurů, plné ovoce, medu a bez cukru
Hodnocení 651× Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Bulharský čedar z Balkánu: Pikantní sýr kaškaval může být skvělou surovinou pro náš smažák. Zkusíte to?