Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
7 foto Hodnocení 2× Jak ochutit aspik? Chuťově neutrální potravina snese sůl, cukr, ocet i koření
Hodnocení 102× Časté chyby při přípravě aspiku a sulcu: Málo želatiny nebo slabý vývar způsobí, že aspik neztuhne
Hodnocení 36× Kéž by existovaly vitaminy ve formě bonbonů? Zkuste gumové cukrovinky ve tvaru medvídků i dinosaurů, plné ovoce, medu a bez cukru
Hodnocení 615× Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Recept a tipy na linecké podle Mirky van Gils: Aby bylo krásně křehké, nejdříve vyšlehejte máslo se žloutky, radí cukrářka
Rekordy ze světa jídla: Rok 2024 nabídl největší bagetu na světě a ukázal na netradiční jedlíky hořčice nebo šneků