Oblíbená jídla Andreje Babiše: Miluje smažák s tatarkou a neodepře si ani své nejoblíbenější jídlo z mládí
Pochutnejte si k večeři bez výčitek: Dokonalý smažák z horkovzdušné fritézy se nerozteče a báječně křupe
7 foto Hodnocení 2× Jak ochutit aspik? Chuťově neutrální potravina snese sůl, cukr, ocet i koření
Hodnocení 102× Časté chyby při přípravě aspiku a sulcu: Málo želatiny nebo slabý vývar způsobí, že aspik neztuhne
Hodnocení 42× Kéž by existovaly vitaminy ve formě bonbonů? Zkuste gumové cukrovinky ve tvaru medvídků i dinosaurů, plné ovoce, medu a bez cukru
Hodnocení 643× Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Jednoduchá a univerzální zálivka na salát jen ze tří surovin: Stačí kvalitní olej, ocet a sůl ve správném poměru
Jak na křehké sýrové tyčinky jen ze 3 ingrediencí? Pro dokonalou křupavost je zásadní teplota másla a rychlé zpracování těsta