Rybízový džem jen ze dvou ingrediencí: Stačí si rozmyslet, jaký druh rybízu využít, a pak se držet osvědčených rad
Náš život s celiakií: Vynikající tvarohové syrniki pro Áňu. S jahodovou marmeládou je naprosto zbožňuje
Náš život s celiakií: Bezlepková pizza pro Áňu aneb Po pár neúspěšných pokusech jsem nakonec zvládla i tu domácí
9 foto Hodnocení 57× Bezlepkové pokrmy: Číst etikety a připravovat si vlastní jídlo je velice důležité
14 foto Hodnocení 35× Moučníky v bezlepkové stravě: Když víte, jak na to, nemusíte se nijak omezovat
Náš život s celiakií aneb Jak se bez lepku najíst na dětské oslavě. Chce to extra občerstvení i extra přátele
Náš život s celiakií: Bezlepkové stravování na škole v přírodě aneb Brambory místo ovocných knedlíků a müsli do batůžku
9 foto Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Náš život s celiakií: Šetření při bezlepkovém pečení aneb Jak jsem se přes speciální mouky dostala až k těm nejobyčejnějším
Chcete sedět na sluníčku? Připlaťte si! Některé restaurace dostaly povolení účtovat zvláštní příplatek. A je toho víc
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Náš život s celiakií aneb O tom, zda má cenu péct všechno nadvakrát a jak nám chutná bezlepkové pečivo
4 foto První „kuchařka“ pochází ze starověké Mezopotámie. Takhle se vaří ječná kaše s datlemi podle 4 000 let starého receptu
Studená jahodová polévka osvěží v horkých dnech. S mátou, vanilkou a zjemněná smetanou chutná fantasticky