Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
5 foto Hodnocení 7× Jak udělat kosmatice? Smažená květenství bezinek snadno proměníte v lahodný dezert
Jak na ten nejlepší bezinkový sirup s citronem: Jednoduchý postup podle našich babiček funguje dodnes a zvládne jej každý
5 foto Hodnocení 34× Pět tipů na využití květů černého bezu: Vyzkoušejte nápoje, dezerty i smažené těstíčko
Hodnocení 33× Jak připravit perlivou limonádu z květů černého bezu? Podle jednoduchého návodu to zvládne i začátečník
Domácí karamelový vaječňák, připravený za chvilku: Z pár ingrediencí a salka vznikne perfektní vánoční likér
Co se zbytky cukroví? Linecké můžete nalámat do pohárů, z rozdrcených perníčků uděláte netradiční drobenku