Bezový cheesecake
Lehký, krémový a voňavý po květech bezu – tenhle cheesecake je dokonalým dezertem pro jarní a letní dny. Kombinuje jemnost tvarohové náplně s květinovým nádechem bezového sirupu a křupavým sušenkovým základem.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 393 kJ / 3 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,94 g |
| Tuky | 224,87 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 1,46 g |
| Sodík | 1,57 g |
| Sůl | 3,41 g |
| Sacharidy | 225,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezový cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7n8
Moje poznámka
Bezový cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7n8
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 9 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 10 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 13 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 16 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na celeru
JanaPav před 2 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 2 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 3 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 3 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 4 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 4 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Suroviny:
sušenky máslové,
máslo,
květy černého bezu,
smetana ke šlehání,
tvaroh plnotučný,
sýr měkký tavený,
cukr moučkový,
vejce,
žloutek,
květy černého bezu,
limetka
Komentáře (18)
Přeji Vám, ať se Vám daři ve všem
Eja57:
Jen - korpus je poměrně tmavý, jaké jsou myšleny sušenky? Fotka samozřejmě trochu mate, ale vypadá to na nějaké kakaové.....