Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
6 foto Hodnocení 30× Jak snadno upéct vepřový bok v remosce? Jednoduchý postup zvládne i začátečník
5 foto Hodnocení 221× Jak udělat výpečky z bůčku? Jsou šťavnaté, křehké a s dokonale křupavou kůrkou
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě
6 foto Hodnocení 267× Jak péct vepřový bůček? Poradíme, jak dosáhnout šťavnatého masa a křupavé kůrky
Paprikovaný vepřový bůček: Měkoučké a na jazyku se rozplývající maso obalené v česneku a paprice se musí dobře uležet
6 foto Hodnocení 23× Na jakou teplotu se peče bůček? Poradíme, jak mít křupavou kůrku i propečený střed
18 foto Vyhlášená bůčková pomazánka podle Kláry: Voní paprikou, česnekem a cibulí a z food festivalů mizí jako první
Šéfkuchař Jan Punčochář je k nepoznání! Nám prozradil, jak zhubnul: Dávám tělu šoky z mnoha stran, svěřil se
30 foto Pečený bůček podle Pavla Berkyho: Pokud chcete křupavou kůrku, použijte fígl s olejem, radí semifinalista MasterChef Česko
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo
Bůček pečený v jogurtu s majoránkou: Lahodné marinované maso bez kůže je křehké a jemné, voní bylinkami
Tučný čtvrtek je tu: Oslavit jej můžete šťavnatým a křehoučkým bůčkem pečeným na zelí, chuť a vůni mu dodá pivo
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
9 foto Máma dvou holčiček vaří rychle a zdravě: Tuhle pizzu z cottage sýra s rajčátky máte do půlhodinky na stole, říká foodblogerka