Suroviny
Porce: dle strávníků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 240 kJ / 2 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 303,82 g |
Tuky | 100,57 g |
Vláknina | 7,48 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 813 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 20,60 g |
Postup přípravy
V hlubokém rendlíku nebo pánvičce (velikost zvolíme, aby se bůček akorát vešel) rozpálíme sádlo ve větší vrstvě a ze všech stran bůček osmažíme dozlatova. Kůže je pak krásně křupavá, do zářezů vmáčkneme prolisovaný česnek. Takto upravený bůček můžeme podávat teplý s křenem nebo hořčicí a chlebem nejlépe žitným, ale je skvělý i ke knedlíkům se zelím.
Na talíři plátky obou bůčků ještě lehce opepříme a osolíme.
Zveřejněno 11. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček dvojí chuti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3R3
Moje poznámka
Bůček dvojí chuti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3R3
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 2 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 7 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 11 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 2 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 4 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 4 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 4 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 5 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 7 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 9 hodinami
Tématické fráze:
maso dvoji chuti,
bůček recepty
Suroviny:
kost,
koření nové koření,
pepř černý,
sůl,
paprika sušená sladká,
česnek,
sádlo
Komentáře (3)