Vynálezce Samuel Morse jedl skromně. Pizzu považoval za druh nechutného koláče, který jako by vytáhli z kanálu
Domácí turecký med jen ze čtyř surovin: Vynikající sladká pochoutka voní praženými ořechy, je měkká a nelepí se na zuby
11 foto Hodnocení 64× Jakou mouku na halušky? Jednoduchou přílohu uvaříte během chvilky a ještě levně
11 foto Hodnocení 3× Jak rozpustit brynzu? Vyzkoušejte 4 tipy pro snadné rozpouštění brynzy v jídlech
11 foto Hodnocení 2× Co se dělá z brynzy? Pochutnat si můžete na spoustě lahodných jídel s tímto sýrem
Halušky z řepy: Na odlehčenou verzi klasického jídla stačí jen tři ingredience a dostanou vás výraznou chutí i barvou
Retro okénko: Křupavé brynzové oplatky se kdysi vyráběly jako znouzectnost, dnes jsou oblíbené nejen na Slovensku
Co mají společného indonéský knedlíček cilok a slovenské halušky? Na jejich přípravu se dá snadno vyzrát. Ukážeme jak
Jak na pravé liptovské pirohy? Dokonalé spojení bramborového těsta, brynzové náplně a vypečené slaniny chutná fantasticky
Hodnocení 46× Nejčastější chyby při vaření bramborových halušek: Které to jsou a jak se jim vyhnout
Starý valašský recept: Pohanka s brynzou a škraky je skromné jídlo plné vitaminů a bílkovin. Příprava je snadná
Video Hodnocení 37× Halušky lze tvarovat několika způsoby podle možností a zkušeností. Nabízíme video se třemi možnostmi tvarování
Slovenské nudle párance bývaly jídlem dřevorubců: S brynzou, rozmačkanými bramborami a slaninou chutnají skvěle
Liptovská pomazánka: Originální recept pochází z Rakouska a neobejde se bez kmínu, papriky a nakládaných okurek
Hodnocení 153× Rychlé a levné halušky z mouky a brambor. Jak je snadno připravit a s čím je podávat
Langoš podle Laďky Něrgešové: Stačí jenom čtyři ingredience a nechci slyšet výmluvy, říká moderátorka