Staré hrušky můžete využít nejen do koláče. Udělejte z nich lahodný med, pikantní čatní, výborné smoothie nebo omáčku k masu
Jak na ty nejlepší bramborové knedlíky? Pro skvělou chuť a dokonalou konzistenci stačí přidat jednu ingredienci
Chicharrones aneb Chipsy z vepřových kůží: Mexická variace na naše škvarky nadchne nejen milovníky masa
Video Hodnocení 8× Jak udělat nejlepší bramborové halušky? Snadno, rychle a levně je uvaříte podle videa
11 foto Hodnocení 65× Jakou mouku na halušky? Jednoduchou přílohu uvaříte během chvilky a ještě levně
11 foto Hodnocení 3× Jak rozpustit brynzu? Vyzkoušejte 4 tipy pro snadné rozpouštění brynzy v jídlech
11 foto Hodnocení 3× Co se dělá z brynzy? Pochutnat si můžete na spoustě lahodných jídel s tímto sýrem
Halušky z řepy: Na odlehčenou verzi klasického jídla stačí jen tři ingredience a dostanou vás výraznou chutí i barvou
Retro okénko: Křupavé brynzové oplatky se kdysi vyráběly jako znouzectnost, dnes jsou oblíbené nejen na Slovensku
Co mají společného indonéský knedlíček cilok a slovenské halušky? Na jejich přípravu se dá snadno vyzrát. Ukážeme jak
Jak na pravé liptovské pirohy? Dokonalé spojení bramborového těsta, brynzové náplně a vypečené slaniny chutná fantasticky
Hodnocení 50× Nejčastější chyby při vaření bramborových halušek: Které to jsou a jak se jim vyhnout
Starý valašský recept: Pohanka s brynzou a škraky je skromné jídlo plné vitaminů a bílkovin. Příprava je snadná
Video Hodnocení 50× Halušky lze tvarovat několika způsoby podle možností a zkušeností. Nabízíme video se třemi možnostmi tvarování
Slovenské nudle párance bývaly jídlem dřevorubců: S brynzou, rozmačkanými bramborami a slaninou chutnají skvěle
Liptovská pomazánka: Originální recept pochází z Rakouska a neobejde se bez kmínu, papriky a nakládaných okurek
6 foto Retro okénko: Dětské kulaté piškoty stávaly 3,40 Kčs. Nejoblíbenější ale byly ty podlouhlé ze Slovenska se slavným obalem