Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 974 kJ / 1 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,89 g |
Tuky | 119,75 g |
Vláknina | 13,57 g |
Cholesterol | 184 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 22,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z koření Hungaria, utřeného česneku, soli a kmínu umícháme pastu, kterou potřeme celý bůček a necháme jej tak hodinu odležet v lednici.
Krok 2: Cibuli nakrájíme a vložíme do pomalého hrnce. Na ni uložíme naložený bůček, přidáme cca 1/2 dcl vody, hrnec uzavřeme a vaříme na LOW 6 hodin
Krok 3: Zelí překrájíme a dáme do misky. V kastrůlku orestujeme na olivovém oleji nakrájenou cibuli. Nerestujeme déle, než 1 minutu a přidáme ji k zelí. Kapii, feferon a okurku nakrájíme nadrobno a přidáme do misky se zelím a cibulí. Vše promícháme a můžeme podávat s nakrájeným bůčkem
Zveřejněno 14. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček Hungaria se zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWMv
Moje poznámka
Bůček Hungaria se zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWMv
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 13 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 23 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 26 minutami
Pečená švestková povidla
janatka před 31 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 39 minutami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 1 hodinou
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 3 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 3 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
egypt hungaria,
hungaria,
jak upéct výborný bůček,
ovarový bůček,
výborný bůček,
búček na kmíně,
naloženy buček,
zelný salát z kysaného zelí,
bůček v pomalém hrnci,
egypt hungarda,
měkký bůček recept,
búček s mrkví,
klasicky bůček,
pečený bůček v pomalém hrnci,
výborný naložený bůček,
měkký bucek,
bůček recepty,
bucek se zelim v pomalem hrnci,
koření hungaria,
recepty výborný bůček
Suroviny:
bůček vepřový,
koření hungaria,
kmín celý,
cibule,
česnek,
sůl,
zelí kysané,
cibule,
olej olivový,
feferonka čerstvá,
okurka salátová,
pepř
Komentáře (15)
Díky
Casino: jo, máš recht, ale já nechtěl hýbat s receptem....jen pro mne doplnit - zajímalo mě, jaká teplota odpovídá době vaření 6hod (abych mohl PH nasimulovat)
PH nemám, IQ neznám
No, bůček snad udusíte či upečete i bez receptu, že
Za složení oného koření