Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 974 kJ / 1 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,89 g |
Tuky | 119,75 g |
Vláknina | 13,57 g |
Cholesterol | 184 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 22,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z koření Hungaria, utřeného česneku, soli a kmínu umícháme pastu, kterou potřeme celý bůček a necháme jej tak hodinu odležet v lednici.
Krok 2: Cibuli nakrájíme a vložíme do pomalého hrnce. Na ni uložíme naložený bůček, přidáme cca 1/2 dcl vody, hrnec uzavřeme a vaříme na LOW 6 hodin
Krok 3: Zelí překrájíme a dáme do misky. V kastrůlku orestujeme na olivovém oleji nakrájenou cibuli. Nerestujeme déle, než 1 minutu a přidáme ji k zelí. Kapii, feferon a okurku nakrájíme nadrobno a přidáme do misky se zelím a cibulí. Vše promícháme a můžeme podávat s nakrájeným bůčkem
Zveřejněno 14. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček Hungaria se zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWMv
Moje poznámka
Bůček Hungaria se zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWMv
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 8 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 2 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 2 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 3 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 4 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 5 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 7 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 7 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 8 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
egypt hungaria,
hungaria,
jak upéct výborný bůček,
ovarový bůček,
výborný bůček,
búček na kmíně,
naloženy buček,
zelný salát z kysaného zelí,
bůček v pomalém hrnci,
egypt hungarda,
měkký bůček recept,
búček s mrkví,
klasicky bůček,
pečený bůček v pomalém hrnci,
výborný naložený bůček,
měkký bucek,
bůček recepty,
bucek se zelim v pomalem hrnci,
koření hungaria,
recepty výborný bůček
Suroviny:
bůček vepřový,
koření hungaria,
kmín celý,
cibule,
česnek,
sůl,
zelí kysané,
cibule,
olej olivový,
feferonka čerstvá,
okurka salátová,
pepř
Komentáře (15)
Díky
Casino: jo, máš recht, ale já nechtěl hýbat s receptem....jen pro mne doplnit - zajímalo mě, jaká teplota odpovídá době vaření 6hod (abych mohl PH nasimulovat)
PH nemám, IQ neznám
No, bůček snad udusíte či upečete i bez receptu, že
Za složení oného koření