Bůček Hungaria se zelným salátem
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 974 kJ / 1 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,89 g |
Tuky | 119,75 g |
Vláknina | 13,57 g |
Cholesterol | 184 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 22,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Koření Hungaria je od Rojíka, je velmi pikantní a určitě ho každý nemá, proto dodávám složení:
Sůl, paprikové floky, hořčice, cibule, sl. paprika, koriandr, pepř černý, saturejka, oregano.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2018 13:16
25. 6. 2017 18:44
Blanka Dostalova: tady je odkaz na eshop https://www.rojikovokoreni.cz/hungaria/p24
25. 6. 2017 18:21
Blanka Dostalova: , ne, není z Maďarska, ale z Hurgady.. Egypt. Opravdu nevím, jetli lze koupit i v ČR. Já si ráda v různých zemích kupuji jejich, zase jiné koření. Určitě by stačilo nějaké hodně pikantní
25. 6. 2017 13:05
Kde prosím koupím koření Hungaria,...nemusím doufám do Maďarska
20. 1. 2017 15:58
Marie Švarcová : Tak ten neznám, ale určitě bude taky skvělý
20. 1. 2017 14:46
nemám pomalý hrnec ale mám Ultra Pro, ve kterém se maso peče bez podlévání a je naprosto fantastické, dělám v tom všechna masa i guláš, svíčkovou, ptáčky apod. Tento recept je skvělý i to koření je výborné.
Díky
Díky
17. 1. 2017 00:15
Ivosisko: No, nevím, jaká teplota je v pomalém hrnci, nemám k němu teploměr. Každopádně se v něm maso nespálí. Do klasického pekáče je pochopitelně nutné přidat víc vody a podle potřeby přilévat, dokud není bůček měkký.
16. 1. 2017 22:12
Jani: děkuji za informace, pokusím se toho přidržet a současně budu spoléhat na svůj nos, že mě včas bude varovat
Casino: jo, máš recht, ale já nechtěl hýbat s receptem....jen pro mne doplnit - zajímalo mě, jaká teplota odpovídá době vaření 6hod (abych mohl PH nasimulovat)
Casino: jo, máš recht, ale já nechtěl hýbat s receptem....jen pro mne doplnit - zajímalo mě, jaká teplota odpovídá době vaření 6hod (abych mohl PH nasimulovat)
16. 1. 2017 21:53
Ivosisko: V klasickém pekáči lze pochopitelně taky upéct bůček.. Takže zhruba 80 minut na 180 stupňů, ke konci bych přidala na výkonu na 220 stupňů. Záleží, jak velký bůček pečeme, podle toho dobu zkrátíme, nebo prodloužíme.
16. 1. 2017 20:45
Ivosisko:
PH nemám, IQ neznám ale rcp je v kategorii PH, tak to nechte bejt
No, bůček snad udusíte či upečete i bez receptu, že
Za složení oného koření
PH nemám, IQ neznám ale rcp je v kategorii PH, tak to nechte bejt
No, bůček snad udusíte či upečete i bez receptu, že
Za složení oného koření
16. 1. 2017 20:21
Dost mě to zajímá, ale nemaje PH a v poslední době ani IQ , mohl by mi někdo nápovědět základní parametry pro OH (obyčejný hrnec)?
15. 1. 2017 18:28
to bude dobré...
15. 1. 2017 14:50
15. 1. 2017 09:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 14 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 5 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 6 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 6 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 7 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 7 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Jak upéct nejlepší dukátové buchtičky a uvařit lahodný vanilkový krém. Oblíbené recepty na sladkou pochoutku našeho dětství
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Další recepty
Tématické fráze: egypt hungaria hungaria jak upéct výborný bůček ovarový bůček výborný bůček búček na kmíně naloženy buček zelný salát z kysaného zelí bůček v pomalém hrnci egypt hungarda měkký bůček recept búček s mrkví klasicky bůček pečený bůček v pomalém hrnci výborný naložený bůček měkký bucek bůček recepty bucek se zelim v pomalem hrnci koření hungaria recepty výborný bůček
Suroviny: bůček vepřový, koření hungaria, kmín celý, cibule, česnek, sůl, zelí kysané, cibule, olej olivový, feferonka čerstvá, okurka salátová, pepř
Bůček Hungaria se zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWMv
14 názorů