Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
Retro okénko: Rýžové Arizonky se vyrábějí už od 50. let 20. století a dětem chutnají dodnes. Připomeňte si s námi, jak vznikly
Retro okénko: Znáte čokoládu s burizony? Ta nejslavnější chorvatská se jmenuje Mikado, krásně křupe a u nás ji seženete jen zřídka
Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Začátek příběhu o vysokém cholesterolu a bolavém kolenu
Maso v tatarce: Na krásně křehká a šťavnatá kuřecí prsa plná chutí stačí použít marinádu z tatarské omáčky