Segedinský guláš z hovězího srdce

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

1 porce Pokrmy z vnitřností 10 názorů

Suroviny

asi 150 g hovězího srdce
150 g kysaného zelí
1 lžička mleté papriky
1 lžička olivového oleje
1 lžička celozrnné mouky na zahuštění
asi 1 dcl Rama Cremefine na vaření
1/4 kostky masoxu
1/2 malé cibule
chilli paprička (nemusí být)
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na lžičce oleje si orestujeme cibulku a na ní na kostičky nakrájené srdce.

  2. Chvíli restujeme, přidáme červenou papriku a zalejeme vodou. Použijeme tlakový hrnec.

  3. Dusíme asi 20 minut, pak otevřeme, přidáme zelí, uzavřeme a dusíme ještě 20 minut.

  4. Po otevření tlakového hrnce přidáme masox, popřípadě dosolíme a zahustíme 1dcl Ramy Cremefine, ve které rozkvedláme lžičku celozrnné mouky.

  5. Podáváme s celozrnným poečivem.

Poznámka

Ráno jsem věděla, že budu dělat klasický segedin pro zbytek rodiny a přemýšlela jsem, jak si upravit srdce. A tak mne napadlo, že to není špatný nápad a fakt jsem se docela s chutí nacpala.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Segedinský guláš z hovězího srdce

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    Jani. Segedýn je u nás pravidlo. Ale tohle bych si netrouf. Ale jak znám tebe. NYNÍ ANO. +bodík 6

    Odpovědět

  • meya.z meya.z

    JANI SOUHLASÍM ;-)

    Odpovědět

  • meya.z tož já vám to příště uvařím z celého kravského srdce:-)):-D:-))!! Děkuji;-)

    Odpovědět

  • meya.z meya.z

    ahoj Jani, opět úžasný recept, tak příště o něco víc porcí a my příjdem :-p, mňam:yes::yes::yes:, taky bych si hned dala

    Odpovědět

  • Aničko Kocikova, no, foto na tom tmavém talíří nic moc, ale jídlo to nebylo špatné;-)

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    JANI,tak jen malinko pro mě můj manžel to nejí,tak segedín nevařím:-(a táááááááááák ho mám ráda:-8

    Odpovědět

  • petrzelka petrzelka

    :yes:Tady vidím,že je spousta způsobů,jak vařit z vnitřností.Rodinka to moc nechce,pořád jenom vepř a kuře:-D,no budu si je muset naučit a tobě Jani další bod:-K

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Ahoj Janičko:-KMoc hezká fotka:yes:já to dělávám z vepřových srdíček,hovězí u nás bývají málo kdy;-)Měj se heky:-D

    Odpovědět

  • Jani čůůůs!!! No, vzoreček..:-(, já to dělám jen pro sebe.:-S

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    JANI,TAK KDE MÁM VZOREČEK:yes:HNED BYCH SI DALA:-))

    Odpovědět

Tématické fráze: segedínský guláš recept segedinský guláš z hovězího masa recept na hovězí srdce hovezi sekedyn hovězí srdce recept segedin z hoveziho masa segedýnský guláš z hovězího jak upravit hovězí srdce segedinskygulas. sk kravske srdce recepty hovězí srdce recepty segedinský guláš s hovězího masa hovězí srdce na guláš guláš z hovězího srdce hovězí srdce segetynsky gulas z hivezihi recepty na segetynsky gullas hovezi segedyn segetinskýhovězí guláš recepty segedínský guláš z hovězího masa