Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Segedinský guláš z hovězího srdce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 5. 2010 13:05

Suroviny

Porce: 1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 459 kJ / 588 kcal
Bílkoviny29,21 g
Tuky40,62 g
Vláknina6,17 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,53 g
Sůl3,88 g
Sacharidy23,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ráno jsem věděla, že budu dělat klasický segedin pro zbytek rodiny a přemýšlela jsem, jak si upravit srdce. A tak mne napadlo, že to není špatný nápad a fakt jsem se docela s chutí nacpala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

5. 5. 2010 09:23

Jani. Segedýn je u nás pravidlo. Ale tohle bych si netrouf. Ale jak znám tebe. NYNÍ ANO. +bodík 6

meya.z

5. 5. 2010 07:13

JANI SOUHLASÍM ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 5. 2010 17:19

meya.z tož já vám to příště uvařím z celého kravského srdce:-)):-D:-))!! Děkuji;-)

meya.z

4. 5. 2010 17:13

ahoj Jani, opět úžasný recept, tak příště o něco víc porcí a my příjdem :-p, mňam:yes::yes::yes:, taky bych si hned dala

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 5. 2010 17:11

Aničko Kocikova, no, foto na tom tmavém talíří nic moc, ale jídlo to nebylo špatné;-)

savlinka savlinka

4. 5. 2010 16:48

JANI,tak jen malinko pro mě můj manžel to nejí,tak segedín nevařím:-(a táááááááááák ho mám ráda:-8

petrzelka

4. 5. 2010 16:15

:yes:Tady vidím,že je spousta způsobů,jak vařit z vnitřností.Rodinka to moc nechce,pořád jenom vepř a kuře:-D,no budu si je muset naučit a tobě Jani další bod:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 5. 2010 15:56

Ahoj Janičko:-KMoc hezká fotka:yes:já to dělávám z vepřových srdíček,hovězí u nás bývají málo kdy;-)Měj se heky:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 5. 2010 14:42

Jani čůůůs!!! No, vzoreček..:-(, já to dělám jen pro sebe.:-S

savlinka savlinka

4. 5. 2010 14:25

JANI,TAK KDE MÁM VZOREČEK:yes:HNED BYCH SI DALA:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedínský guláš recept segedinský guláš z hovězího masa recept na hovězí srdce hovezi sekedyn hovězí srdce recept segedin z hoveziho masa segedýnský guláš z hovězího jak upravit hovězí srdce segedinskygulas. sk kravske srdce recepty hovězí srdce recepty segedinský guláš s hovězího masa hovězí srdce na guláš guláš z hovězího srdce hovězí srdce segetynsky gulas z hivezihi recepty na segetynsky gullas hovezi segedyn segetinskýhovězí guláš recepty segedínský guláš z hovězího masa

Suroviny: srdce hovězí, zelí kysané, paprika sušená sladká, olej olivový, mouka celozrnná, rama cremefine, masox, cibule, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Segedinský guláš z hovězího srdce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WPYX