Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
Suroviny
Porce: 4 porcie
Nutriční hodnoty
Energie | 3 820 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,80 g |
Tuky | 67,76 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 927 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,38 g |
Sacharidy | 10,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 7. 2018 15:21
Dnes jsem připravila k obědu a chutnalo. Je to zase jiné a zajímavé využití patizonu.
Pokud nevadí, přidávám foto.
Pokud nevadí, přidávám foto.
10. 8. 2014 09:34
Určitě vyzkouším,jen místo vegety přidám bylinky
10. 1. 2010 12:47
nikdi sem to nemel :(
30. 9. 2009 23:39
Překrásné fotky, už jen ty jsou za bodík. Patizon jsem snad ještě nejedla (nemůžu se přinutit), ale s cuketou to určitě zkusím.
29. 9. 2009 20:39
Zajímavý recept a krásné fotky. Posílám 11.bodík.
29. 9. 2009 17:30
Výbušná Patizon mám ještě jeden v lednici, ale já mám tu dietu a rodinka nevím jestli to jedlo. Můžu to zkusit, Sobě udělám dietní a jim tento tvůj dobrý
btw ... patizony jsem viděla dnes v Kauflandu a v neděli v tescu měli dokonce 3 druhy - bílé klasické a ještě zelené a oranžové. +
btw ... patizony jsem viděla dnes v Kauflandu a v neděli v tescu měli dokonce 3 druhy - bílé klasické a ještě zelené a oranžové. +
29. 9. 2009 13:55
Dámy,nádhera.Patizon je sice již zbaštěn,ale můžu to vyzkoušet s cuketou
29. 9. 2009 13:55
angel 666, ale ozaj ako krasne to vyzera a urcite s tym nebola ani taka priserna prplacka ako s tymi podkovickami.....manzelova maminka je vegetarianka, takze som tu sunku nedavala zamerne...ale urcite vyskusam aj s tym...vdaka za typ
29. 9. 2009 13:52
Výbušná, i ta šunčička to pěkně ochutila, nemusí jí být moc, opravdu jen pár tenkých plátečků
29. 9. 2009 13:50
Angel super fotky a super pohotovost. Ještě, žes měla na výběr!!
29. 9. 2009 13:40
o tych bylinkach mi povedala aj manzelova maminka, zeby to vyzeralo aj pekne, aj by to ozivilo...skusim urcite nabuduce
29. 9. 2009 13:39
Tak, dala jsem vařit brambory, připravila si směs, do které jsem navíc přidala trochu sekané petrželky a asi čtyři plátky zauzené šunky, nasekané najemno. Pak jsem rozkrojila patizon- byl vevnitř úplně zkažený. No, co teď? Tak jsem nakrájela na tenké plátky mladou cuketu, slepila připravenou náplní a usmažila. Řeknu vám- je to lahůůůdka i v cuketovém provedení. Určitě to budu příště s patizonem střídat cíleně.
29. 9. 2009 11:23
patizony milujem , takže jasná volba
28. 9. 2009 20:13
V lednici odpočívá jeden nevyužitý patizon, tak hned zítra bude nakrájen, potřen sýrovou směsí, obalen, usmažen a už teď vím, že si na něm moc pochutnáme. Díky za inspiraci na zítřejší oběd
28. 9. 2009 19:50
Elizo, když já jsem prubla lilek a rozhodně jsem nebyla sklamaná, tak ty prubni patizon Kdysi jsem ho obalovala, jako řízek. Dnes ho nějak nevidím. Vybusna, vím, jak chutná cuketa, kedlubna, lilek, takže si myslím, že ti s klidnou vůlí můžu dát plus za patizon.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 4 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 4 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 4 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: patizonové recepty patizon recepty recepty s patizonem kuchařská pohotovost recepty plněný patizon recept www kuchařská pohotovost.cz patizonove rizky kucharska pohotovost.cz recept patizon zapečený patizon se sýrem jak vypadá patizon patizony recepty jak připravit patizon jak uvařit patizon plněný lilek sýrovou směsí zapečený plněný patizon co s patizonem patizon jak vařit patizonová polévka jak spracovat p patizonu
Suroviny: patizon, vegeta, sýr ementál, vejce, česnek, mouka hladká, strouhanka, sůl, olej
Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrLW
20 názorů