Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem

vybusna Kuchařka: vybusna

4 porcie Zeleninová jídla 20 názorů

Suroviny

1 větší patizon
vegetu
150 g strouhaného Ementálu
3 vejce
3 stroužky česneku
hladkou mouku
strouhanku na obalování
sůl
olej
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ocisteny patizon bez jadierok nakrajame na tenke podkovicky a mierne zasypeme vegetou.

  2. Struhany emental a cesnak vymiesame s 1 vajickom.

  3. Touto zmesou vzdy potrieme jednu stranu podkovicku a spojime s druhym platkom.

  4. Takto zlepene podkovicky obalime v trojobale a vyprazame na oleji, odkryte.

Poznámka

Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=954

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem

  • MarcelaPa MarcelaPa

    Dnes jsem připravila k obědu a chutnalo.:-Q Je to zase jiné a zajímavé využití patizonu.:yes:
    Pokud nevadí, přidávám foto.

    Odpovědět

  • Klafina Klafina

    Určitě vyzkouším,jen místo vegety přidám bylinky:yes::-K

    Odpovědět

  • url url(neregistrovaný)

    ;-(nikdi sem to nemel :(

    Odpovědět

  • Hella Hella

    Překrásné fotky, už jen ty jsou za bodík. Patizon jsem snad ještě nejedla (nemůžu se přinutit), ale s cuketou to určitě zkusím.

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Zajímavý recept a krásné fotky;-):yes:. Posílám 11.bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Výbušná :yes::yes: Patizon mám ještě jeden v lednici, ale já mám tu dietu :-( a rodinka nevím jestli to jedlo. Můžu to zkusit, Sobě udělám dietní a jim tento tvůj dobrý ;-)
    btw ... patizony jsem viděla dnes v Kauflandu a v neděli v tescu měli dokonce 3 druhy - bílé klasické a ještě zelené a oranžové.;-) +:-)

    Odpovědět

  • monikaK monikaK

    Dámy,nádhera.Patizon je sice již zbaštěn,ale můžu to vyzkoušet s cuketou:yes:

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(autorka receptu)

    angel 666, ale ozaj ako krasne to vyzera a urcite s tym nebola ani taka priserna prplacka ako s tymi podkovickami.....manzelova maminka je vegetarianka, takze som tu sunku nedavala zamerne...ale urcite vyskusam aj s tym...vdaka za typ

    Odpovědět

  • Angel 666 Angel 666

    Výbušná, i ta šunčička to pěkně ochutila:-p, nemusí jí být moc, opravdu jen pár tenkých plátečků:-)):-))

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Angel super fotky a super pohotovost:-)). Ještě, žes měla na výběr!!:-O

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(autorka receptu)

    o tych bylinkach mi povedala aj manzelova maminka, zeby to vyzeralo aj pekne, aj by to ozivilo...skusim urcite nabuduce

    Odpovědět

  • Angel 666 Angel 666

    Tak, dala jsem vařit brambory, připravila si směs, do které jsem navíc přidala trochu sekané petrželky a asi čtyři plátky zauzené šunky, nasekané najemno. Pak jsem rozkrojila patizon- byl vevnitř úplně zkažený:-//:-((. No, co teď? Tak jsem nakrájela na tenké plátky mladou cuketu, slepila připravenou náplní a usmažila:-p. Řeknu vám- je to lahůůůdka i v cuketovém provedení:-*:-D. Určitě to budu příště s patizonem střídat cíleně:-)).

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    patizony milujem , takže jasná volba ;-):-D:-p:yes:

    Odpovědět

  • Angel 666 Angel 666

    V lednici odpočívá jeden nevyužitý patizon, tak hned zítra bude nakrájen, potřen sýrovou směsí, obalen, usmažen a už teď vím, že si na něm moc pochutnáme:-p;-):-)). Díky za inspiraci na zítřejší oběd:-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Elizo, když já jsem prubla lilek a rozhodně jsem nebyla sklamaná, tak ty prubni patizon;-) Kdysi jsem ho obalovala, jako řízek. Dnes ho nějak nevidím. Vybusna, vím, jak chutná cuketa, kedlubna, lilek, takže si myslím, že ti s klidnou vůlí můžu dát plus za patizon.;-):yes::yes:

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: patizonové recepty patizon recepty recepty s patizonem kuchařská pohotovost recepty plněný patizon recept www kuchařská pohotovost.cz patizonove rizky kucharska pohotovost.cz recept patizon zapečený patizon se sýrem patizony recepty jak vypadá patizon jak připravit patizon jak uvařit patizon plněný lilek sýrovou směsí zapečený plněný patizon co s patizonem patizon jak vařit patizonová polévka jak spracovat p patizonu

Zapomněl/a jsem heslo