Burizonové hrudky
K přípravě burizonových hrudek stačí pár surovin. Základem je karamel z cukru, který dochutí sladké kondenzované mléko a máslo. Po vmíchání malých burizonů pak tvarujeme hromádky do košíčků. Zvládne je určitě každý, odměna je sladká.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burizonové hrudky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5Bo
Moje poznámka
Burizonové hrudky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5Bo
Nejnovější recepty
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 9 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami carbonara
Přidáno před 9 hodinami
Falešná dršťková polévka z růžovek
Přidáno před 10 hodinami
Polévka s cuketovými květy
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohový dezert
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
bettyter před 4 hodinami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 7 hodinami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 8 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 10 hodinami
Báječný jablečný koláč
Noumik před 11 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
MartinaDvorakova před 11 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
vladfi před 11 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Klarinet před 11 hodinami
Makovník se švestkami a drobenkou
dexulka před 12 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Olivia1991 před 12 hodinami
Suroviny:
cukr krystal,
mléko kondenzované slazené,
máslo,
burizony
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.