Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
10 foto Hodnocení 3× Jak pracovat s celozrnnou moukou? Od klasické bílé mouky se liší v mnohých ohledech
5 foto Hodnocení 4× Celozrnné bagety: Upečte si spolu s námi chutné pečivo nejen k snídani či svačině
15 foto Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská
8 foto Hodnocení 27× Banánové lívance: Atraktivní snídaňovou pochoutku zvládnete za několik minut
4 foto Hodnocení 369× Chléb ze špaldové a žitné mouky: Poradíme vám s postupem a jiný už chtít nebudete
4 foto Hodnocení 81× Která mouka je nejlepší na palačinky? Vítězkou je hladká, ale jsou i další možnosti
Pečeme s Ivou: Upečte si se mnou zdravější variantu domácí pizzy, s polovinou mouky celozrnné! Příprava nedá mnoho práce
Cuketová hořčice: Vynikající dip, který využijete nejen při grilování. A do hořčice se hodí i přerostlé cukety
12 foto Od animáku až po horor: 15 nejlepších filmů o jídle, které byste jako správní gurmáni rozhodně měli vidět!