Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
10 foto Hodnocení 3× Jak pracovat s celozrnnou moukou? Od klasické bílé mouky se liší v mnohých ohledech
15 foto Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská
8 foto Hodnocení 27× Banánové lívance: Atraktivní snídaňovou pochoutku zvládnete za několik minut
4 foto Hodnocení 354× Chléb ze špaldové a žitné mouky: Poradíme vám s postupem a jiný už chtít nebudete
4 foto Hodnocení 79× Která mouka je nejlepší na palačinky? Vítězkou je hladká, ale jsou i další možnosti
Pečeme s Ivou: Upečte si se mnou zdravější variantu domácí pizzy, s polovinou mouky celozrnné! Příprava nedá mnoho práce