Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
10 foto Hodnocení 3× Jak pracovat s celozrnnou moukou? Od klasické bílé mouky se liší v mnohých ohledech
15 foto Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská
8 foto Hodnocení 27× Banánové lívance: Atraktivní snídaňovou pochoutku zvládnete za několik minut
4 foto Hodnocení 361× Chléb ze špaldové a žitné mouky: Poradíme vám s postupem a jiný už chtít nebudete
4 foto Hodnocení 79× Která mouka je nejlepší na palačinky? Vítězkou je hladká, ale jsou i další možnosti
Pečeme s Ivou: Upečte si se mnou zdravější variantu domácí pizzy, s polovinou mouky celozrnné! Příprava nedá mnoho práce
Retro okénko: Rýžové Arizonky se vyrábějí už od 50. let 20. století a dětem chutnají dodnes. Připomeňte si s námi, jak vznikly
Marocký zaalouk je skvělý teplý i studený: Na jeho přípravu stačí jen lilek a rajčata, pikantní chuť a vůni Orientu zajistí správné koření
Španělská paella: Dokonalé jídlo vzniklo původně ze zbytků pro služebnictvo. Víte, jak se správně dělá?
Lasagne s vepřovým masem, listovým špenátem a žampiony Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 dzungila 60 min