Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
10 foto Hodnocení 3× Jak pracovat s celozrnnou moukou? Od klasické bílé mouky se liší v mnohých ohledech
15 foto Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská
8 foto Hodnocení 26× Banánové lívance: Atraktivní snídaňovou pochoutku zvládnete za několik minut
4 foto Hodnocení 342× Chléb ze špaldové a žitné mouky: Poradíme vám s postupem a jiný už chtít nebudete
4 foto Hodnocení 77× Která mouka je nejlepší na palačinky? Vítězkou je hladká, ale jsou i další možnosti
Pečeme s Ivou: Upečte si se mnou zdravější variantu domácí pizzy, s polovinou mouky celozrnné! Příprava nedá mnoho práce
MasterChef Česko 2022: Večeře pro 3 strávníky za 80 Kč? Soutěžící připravili zelňačku, ragú z kuřecích srdíček i karbanátky
Jak urychlit dozrávání rajčat? Je potřeba keře pravidelně zaštipovat, zastaví se tak růst, ale posílí se plody