Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
25 foto Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Jak zpracovat nadúrodu chilli papriček? Pálivá omáčka harissa potřebuje jen pár surovin a skvěle ochutí maso i polévku
6 foto Hodnocení 1× Jak vyjmout vnitřky paprik, aniž bychom plody poškodili. Použijeme nůž nebo lžičku
6 foto Hodnocení 13× Jak zpracovat různé druhy paprik? Od sladkých plodů až po ty pekelně pálivé
7 foto Hodnocení 1× Kajenský pepř: Oblíbené pikantní koření z papriček nemá s pepřem nic společného
7 foto Hodnocení 15× Jak zpracovat pálivé papriky? Přinášíme hned několik způsobů, jak s nimi naložit
7 foto Hodnocení 6× Vypěstovat chilli papričky zvládnete i v květináči. Nabízíme malý přehled jejich využití
7 foto Hodnocení 40× Jak naložit chilli papričky do nálevu? Uchovejte vlastní úrodu na zimní měsíce
7 foto Hodnocení 17× Jak pěstovat chilli papričky? Vyséváme je už od února, k růstu potřebují dlouhý čas
Hodnocení 10× Jak uchovat chilli papričky? Krásně barevné plody dají našim gulášům tu pravou chuť
Které potraviny nedávat do mikrovlnky? Nebezpečí hrozí nejen u ohřívaných hub, ohrozit zdraví může i špenát nebo celer
Hodnocení 18× Jak připravit Spaghetti aglio olio e pepperoncino? Naučíme vás rychlé, výborné a jednoduché italské jídlo
6 foto Hodnocení 20× Desatero rad na téma papriky: Jaký druh se nejlépe hodí do olejového nálevu, který na sušení nebo k plnění
Hodnocení 16× Jak uchovat chilli papričky na zimu? Vyzkoušejte různé způsoby sušení, díky kterým si uchováte pálivé plody
Hodnocení 19× Kozí nebo beraní rohy ve sladkém nálevu s rozinkami: Tento recept doporučujeme vyzkoušet
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
13 foto Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá vyhlášené kuře na paprice, a přidal i recept na bramborové nočky
Večeře za 20 Kč pro jednoho: Staročeský pokrm šumajstr z krup voní česnekem, sádlem a majoránkou a nasytí i velké jedlíky
Královské chutě: Princezna Kate miluje syrové ryby, mlsá popcorn a s manželem si rádi zajdou do restaurace na jemné krémové rizoto