Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
8 foto Hodnocení 76× Čím zahustit dušenou mrkev? Osvědčené tipy a rady nejen pro začínající kuchaře
Pravá gulášová polévka: Maso je třeba nejprve prudce opéct a papriku přidat ve správný okamžik, aby nezhořkla
Video Hodnocení 72× Co uvařit z hovězí kližky? Nemusí to být vždy guláš, kližka je výborná i na česneku
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Dušený špenát může být pochoutkou: Stačí přidat správné množství česneku a cibule a dochutit slaninou
10 foto Hodnocení 10× Jak pěstovat hlávkovou kapustu. Získáme cennou surovinu pro kuchyňské zpracování
21 foto Králík na hořčici jako od babičky: Stačí dodržet několik rad a vznikne jídlo, které si zamilujete na první ochutnání
Jak na dokonalá dušená vepřová líčka: Chutí se vyrovnají těm telecím a nejlepší jsou na víně s kořenovou zeleninou
Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli: Bůček dodá voňavou a lehce pikantní šťávu, kterou skvěle zahustí cibule
4 foto Hodnocení 21× Časté chyby při vaření omáček: Nejčastěji to je hořký základ, sražená smetana nebo špatný postup při dušení masa
Co se jedlo na Vánoce v Americe? V 17. století byla v oblibě labuť nebo jeseter, na jídelníčku už tehdy byl pečený krocan
13 foto Česko bude grilovat v nové show pod taktovkou Zdeňka Pohlreicha. Ten prozradil, proč maso nikdy nenakládat do oleje
Bramboračka patří mezi českou klasiku: Typickou vůni a chuť polévce dodají česnek, různé druhy hub i některé bylinky