Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
Jak připravit nejlepší špenát? Díky smetaně bude lahodně krémový, česnek i špetka muškátového oříšku jej provoní
6 foto Hodnocení 2× Jak uvařit vepřový ocásek? Nejlépe chutná v polévce či v omáčce, ale i jako řízeček
Hovězí kližka na česneku a majoránce: Šťavnaté masíčko plné chuti se na talíři rozpadá, přípravu urychlí papiňák
8 foto Hodnocení 8× Jak se používá remoska? Praktický pomocník šetří čas, peníze i místo v kuchyni
Krátce podušená kapusta překvapí jemnou chutí a křupavostí. Stačí zvolit vhodné koření a dusit ji tu správnou dobu
6 foto Hodnocení 399× Co dělá chuť guláše? Poradíme, jak guláš správně ochutit pro dokonalý výsledek
6 foto Hodnocení 10× Jak vařit maso v páře? Vysvětlíme, jak na to a jaké výhody tento způsob přináší
9 foto Hodnocení 58× Co připravit z vepřové krkovice? Možností je několik a výsledek bývá vždy šťavnatý
Jak ochutit dušené červené zelí? Báječně ladí s jablky, ořechy i se slaninou, důležitý je správný postup při přípravě
Video Hodnocení 13× Jak připravit hovězí kližku na česneku? Tento výtečný pokrm provoní celý dům
7 foto Hodnocení 1× Čím ochutit dušenou zeleninu? Chuť zeleniny doplní máslo, bylinky i pražená semínka
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
Rychlé jogurtové mini langoše bez kynutí: Do půl hodiny máte připravenou večeři, kterou zvládne i úplný začátečník
Jahodový pohár Eton mess: Sladké pusinky v kombinaci s čerstvými jahodami a nadýchaným šlehačkovým krémem chutnají božsky
Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník