Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
8 foto Hodnocení 4× Jak se používá remoska? Praktický pomocník šetří čas, peníze i místo v kuchyni
Krátce podušená kapusta překvapí jemnou chutí a křupavostí. Stačí zvolit vhodné koření a dusit ji tu správnou dobu
6 foto Hodnocení 397× Co dělá chuť guláše? Poradíme, jak guláš správně ochutit pro dokonalý výsledek
6 foto Hodnocení 7× Jak vařit maso v páře? Vysvětlíme, jak na to a jaké výhody tento způsob přináší
9 foto Hodnocení 51× Co připravit z vepřové krkovice? Možností je několik a výsledek bývá vždy šťavnatý
Jak ochutit dušené červené zelí? Báječně ladí s jablky, ořechy i se slaninou, důležitý je správný postup při přípravě
Video Hodnocení 13× Jak připravit hovězí kližku na česneku? Tento výtečný pokrm provoní celý dům
7 foto Hodnocení 1× Čím ochutit dušenou zeleninu? Chuť zeleniny doplní máslo, bylinky i pražená semínka
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
8 foto Hodnocení 83× Čím zahustit dušenou mrkev? Osvědčené tipy a rady nejen pro začínající kuchaře
Pravá gulášová polévka: Maso je třeba nejprve prudce opéct a papriku přidat ve správný okamžik, aby nezhořkla
7 foto Velká houbová mapa 2024: Plné košíky hlásí houbaři ze Středních Čech, na bramboračku si nasbíráte i na Vysočině
VIDEO: Našli jsme tři restaurace v Praze s nejlepším výhledem. Někde uvidíte celé město, jinde můžete obdivovat architekturu
Zapečené vepřové plátky se slaninou, sýrem a smetanovou omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 hadikuze 30 min