Vyrazte letos na MFF Karlovy Vary bez hotovosti, společnost Visa pomůže s programem Česko platí kartou
Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Chia pudink, malér s klíčky a snídaně do skleničky
Jak připravit nakládané ředkvičky: Sladkokyselý nálev jim dodá super svěží chuť a zmírní jejich pikantnost
7 foto Hodnocení 1× Čím ochutit dušenou zeleninu? Chuť zeleniny doplní máslo, bylinky i pražená semínka
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
8 foto Hodnocení 76× Čím zahustit dušenou mrkev? Osvědčené tipy a rady nejen pro začínající kuchaře
Pravá gulášová polévka: Maso je třeba nejprve prudce opéct a papriku přidat ve správný okamžik, aby nezhořkla
Video Hodnocení 73× Co uvařit z hovězí kližky? Nemusí to být vždy guláš, kližka je výborná i na česneku
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Dušený špenát může být pochoutkou: Stačí přidat správné množství česneku a cibule a dochutit slaninou
10 foto Hodnocení 10× Jak pěstovat hlávkovou kapustu. Získáme cennou surovinu pro kuchyňské zpracování
21 foto Králík na hořčici jako od babičky: Stačí dodržet několik rad a vznikne jídlo, které si zamilujete na první ochutnání
Jak na dokonalá dušená vepřová líčka: Chutí se vyrovnají těm telecím a nejlepší jsou na víně s kořenovou zeleninou
Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli: Bůček dodá voňavou a lehce pikantní šťávu, kterou skvěle zahustí cibule
Falešná dršťková polévka z václavek: Jednoduché jídlo, na kterém si pochutnají i ti, kteří dršťky odmítají
Šťavnaté špekáčky: Jak je správně naříznout a jak vysoko nad ohněm je připravovat, aby byly dokonalé?