Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NETINKA S MAJOLKOU®

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

5. 6. 2009 12:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota12 992 kJ / 3 105 kcal
Bílkoviny67,48 g
Tuky28,31 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol294 mg
Sodík449 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy637,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj: Jitulčiny recepty

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Simona Skolakova

16. 7. 2010 09:47

Nevěděla jsem,co to je netinka,tak teď už to vím a netinku vyzkouším.;-):-K+1:yes:

piskaa

16. 7. 2010 09:29

tak konečně se mě povedla netina, která není tvrdá:))) moc dobré těsto!!!určitě budu používat...doporučuji vrch ještě pomazat zakysanou smetanou a na to hodit ovoce...mňamka..:-K

ivulinka

13. 6. 2010 17:48

Jiřičko, včera jsem nestihla zužitkovat natrhané jahody a tak jsem hledala a našla tvůj recept, který mne oslovil - je rychlý a je jahodový a těsto vláčné. Za chvilku bylo upečeno a výsledek je patrný na přiložených fotkách, moc děkuji a bodík letí:-).

Bibinka

6. 7. 2009 12:51

Boubelindo, tak jsi mě navnadila, že jsem si to uložila a určitě Netinku udělám-ten název je takovej divnej:-D,ale i na tom obrázku vypadá křehce:-p

Boubelinda

6. 7. 2009 12:29

Jiřičko, netinka je krásně vláčná a dobroučká (soudím dle obličejů rodiny:-D) Bodík letí:yes:

JanaDorazinova

6. 6. 2009 09:13

jitule, tak to jsem teď viděla někde, myslím právě v AHA pod názvem "rozhádaná buchta", aspoň to tak vypadalo, ale nevím, jestli je tam ta majonéza.;-)

jitule

6. 6. 2009 05:36

Pro ty, které by rádi viděli fotečku, tak to vypadá takto: http://bucifousek.webgarden.cz/buchty-moucniky/net... :-p
Jinak Netinka tomu říkala také moje babička. A pravá Netinka je z kynutého těsta. Nejlepší je s tvarohem, rebarborou a drobenkou. :-p:-))

Jaruna18

5. 6. 2009 15:15

To říkala i moje babička.Netinka je koláč na plech s různou náplní a s drobenkou.Dělám ji dost často,je to rychlejší než malé koláče.Nejlepší s mákem,povidly,tvarohem.Ale dělám to z kynutého těsta.Jen jsem chtěla objasnit ten název.Mělo by to být jen slabounké těsto.

Jiricka

5. 6. 2009 14:53

Proč netinka nevím - zaujal mě právě ten název.

vybusna

5. 6. 2009 14:33

no vidis jiricka...a nabuduce, keby sa ti to podarilo este odfotit...btw...preco sa to vola netinka?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jitulčiny recepty jitulciny nejnovejsi recepty kynute testo s Majolkou® kynuté koláče s Majolkou® buchta s Majolkou® kynutý koláč s Majolkou® majonézová buchta koláče s Majolkou® kynuté buchty s Majolkou® buchty z Majolkou® koláčky z Majolky® nové jitulčiny recepty testo s Majolkou® kynutý koláč z Majolky® buchty s Majolkou® koláč s Majolkou® koláče z Majolky® kolac netinka buchta z Majolky® kynuté koláčky s Majolkou®

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, mléko, vejce, majolka, jahody

TopRecepty.cz

NETINKA S MAJOLKOU®

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DRAA