NETINKA S MAJOLKOU®

JIRICKA Kuchař:

Doba přípravy: 1 HODINA PT1H00M Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 10 názorů

57

Suroviny

2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru krupice
1 prdopeč
1 hrnek mléka
1 vejce
1 vrchovatá PL Majolky®
jahody
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve smícháme sypké suroviny a potom přidáme mléko, vejce a nakonec zamícháme majolku.

  2. Nalijeme na vymazaný a hr. moukou vysypaný plech a poklademe ovocem a zasypeme drobenkou.

  3. Pečeme v předehř. troubě na 180 st. - dokud není netinka zlatavá.

Poznámka

Zdroj: Jitulčiny recepty

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: NETINKA S MAJOLKOU®

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Nevěděla jsem,co to je netinka,tak teď už to vím a netinku vyzkouším.;-):-K+1:yes:

    Odpovědět

  • piskaa piskaa

    tak konečně se mě povedla netina, která není tvrdá:))) moc dobré těsto!!!určitě budu používat...doporučuji vrch ještě pomazat zakysanou smetanou a na to hodit ovoce...mňamka..:-K

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Jiřičko, včera jsem nestihla zužitkovat natrhané jahody a tak jsem hledala a našla tvůj recept, který mne oslovil - je rychlý a je jahodový a těsto vláčné. Za chvilku bylo upečeno a výsledek je patrný na přiložených fotkách, moc děkuji a bodík letí:-).

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Boubelindo, tak jsi mě navnadila, že jsem si to uložila a určitě Netinku udělám-ten název je takovej divnej:-D,ale i na tom obrázku vypadá křehce:-p

    Odpovědět

  • Boubelinda Boubelinda

    Jiřičko, netinka je krásně vláčná a dobroučká (soudím dle obličejů rodiny:-D) Bodík letí:yes:

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    jitule, tak to jsem teď viděla někde, myslím právě v AHA pod názvem "rozhádaná buchta", aspoň to tak vypadalo, ale nevím, jestli je tam ta majonéza.;-)

    Odpovědět

  • jitule jitule

    Pro ty, které by rádi viděli fotečku, tak to vypadá takto: http://bucifousek.webgarden.cz/buchty-moucniky/net... :-p
    Jinak Netinka tomu říkala také moje babička. A pravá Netinka je z kynutého těsta. Nejlepší je s tvarohem, rebarborou a drobenkou. :-p:-))

    Odpovědět

  • Jaruna18 Jaruna18

    To říkala i moje babička.Netinka je koláč na plech s různou náplní a s drobenkou.Dělám ji dost často,je to rychlejší než malé koláče.Nejlepší s mákem,povidly,tvarohem.Ale dělám to z kynutého těsta.Jen jsem chtěla objasnit ten název.Mělo by to být jen slabounké těsto.

    Odpovědět

  • Jiricka Jiricka(neregistrovaná)

    Proč netinka nevím - zaujal mě právě ten název.

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    no vidis jiricka...a nabuduce, keby sa ti to podarilo este odfotit...btw...preco sa to vola netinka?

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: jitulčiny recepty jitulciny nejnovejsi recepty kynute testo s Majolkou® kynuté koláče s Majolkou® buchta s Majolkou® majonézová buchta kynutý koláč s Majolkou® koláče s Majolkou® kynuté buchty s Majolkou® buchty z Majolkou® nové jitulčiny recepty testo s Majolkou® koláčky z Majolky® kynutý koláč z Majolky® buchty s Majolkou® koláč s Majolkou® koláče z Majolky® buchta z Majolky® kynuté koláčky s Majolkou® bublanina s Majolkou®

Zapomněl/a jsem heslo