Statečná Laďka Něrgešová nabídla recept na parádní drobenkový koláč s tvarohem a pudinkem. Příprava je snadná, chuť božská
Jak obalovat tvarůžky, aby při smažení nevytekly? Jednoduchý postup zvládne i začátečník a pochutná si celá rodina
KVÍZ: Jste odborníkem na sýry a jejich využití při vaření? Otestujte si své znalosti a zjistěte, kde ještě možná máte mezírky
Ladislav Špaček poradil, jak se chovat na plese: Lepší je se navečeřet doma a hlídat alkohol, říká odborník na etiketu
Ladislav Špaček popsal, jak vypadají novoroční obědy prezidenta s premiérem: Našly se i velmi trapné momenty, říká
Ladislav Špaček poradil, jak se chovat na vánočních návštěvách: Dámám přineste květinu, poznejte, kdy odejít, nezouvejte se
Sedm věcí, které byste v restauraci nikdy neměli dělat: Srkání špaget nebo okusování pečiva je zapovězeno, jde to i jinak
Ladislav Špaček o stravování v all inclusive: Nekoupili jsme si celý hotel, raději si přidejme, než bychom jídlo vyhazovali, říká
Ladislav Špaček radí, jak se chovat v hotelových restauracích: Na večeři do restaurace jsou dlouhé kalhoty nutností, říká
Podle Ladislava Špačka lze konzumovat chlebíčky jen jedním způsobem: Vlezte si do vany, zhasněte a jezte, říká expert na etiketu
Etiketa u svátečního stolu podle Ladislava Špačka: Důležité je servírování i oblečení. Alkohol nevadí, mobil ano, říká expert
Ladislav Špaček o správné etiketě, nejen u stolu: Nesrkáme, nemluvíme s plnými ústy a u stolu nikdy nepoužíváme párátko, říká
Ladislav Špaček radí, jak se zachovat při placení v restauraci: Nedat „dýško“ je neobvyklé, v Americe vyžadují i 18 %, říká expert na etiketu
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí
Jak správně jíst pečivo v restauraci? Expert na etiketu Ladislav Špaček varuje před ukusováním a drobením
Galantnost nesmí zemřít, říká odborník na etiketu Ladislav Špaček. Připomíná také, kdo si v restauraci sedá první a kdo platí
Krevety se valí na Česko. Dva týdny si je můžete užít v desítkách restaurací, zkuste třeba krevetový koktejl s whisky
Špačci z mletého masa: Šťavnaté roládky obalené ve slanině a nadívané klobásou připomínají ptáčky a chutnají excelentně