Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 010 kJ / 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,14 g |
| Tuky | 4,86 g |
| Vláknina | 2,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 189 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Uložíme ich do pekáčika. Krok 2: Na stehná dáme plátky slaniny a posypeme lístkami estragonu a šalvie. Krok 3: Podlejeme vínom a zakryjeme. Krok 4: Pečieme na 180 °C asi 40 minút. Potom odkryjeme a ešte 10 minút pečieme odkryté. Krok 5: Stehná vyberieme a udržiavame v teple. Krok 6: Do výpeku dáme horčicu a prelisovaný cesnak a necháme prejsť varom. Krok 7: Stehná podávame preliate omáčkou.
Prílohu zvolíme podľa svojej chuti.
Zveřejněno 18. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Estragonová kuřecí stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k48M
Moje poznámka
Estragonová kuřecí stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k48M
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 16 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 16 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka
Tamarilka před 48 minutami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 1 hodinou
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 1 hodinou
Domácí vánočka
Zuzu10 před 1 hodinou
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 2 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 2 hodinami
Mila kuličky
Marule před 2 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 3 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 4 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 22 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
slanina,
víno bílé,
hořčice,
česnek,
estragon,
šalvěj čerstvá,
pepř,
sůl
Komentáře (3)