Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
5 foto Hodnocení 17× Jak odstranit kosti z kapřího filetu? Naučíme vás účinnou techniku krok za krokem
7 foto Hodnocení 1× Jak naporcovat kapra? S naším návodem to jistě zvládnete jako zkušený profesionál
9 foto Hodnocení 13× 7 receptů na rybí filé: Oceníte rychlou a jednoduchou přípravu chutných jídel
Hodnocení 29× Jak pracovat se zmrzlou treskou? Jako jedna z mála mražených ryb nepotřebuje dlouhou přípravu
7 foto Hodnocení 36× Jak naporcovat kapra krok po kroku. Jak připravit rybí porce pro další úpravu
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Výborný šťavnatý oběd připravíte na pánvičce i v troubě. Chutná teplý i studený
Karbanátky z brambor a balkánského sýru: Výborný teplý i studený oběd. Jídlo se hodí i jako pohoštění