Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Potřebujete filet lososa bez kůže, ale koupili jste jen s kůží? Poradíme, jak snadno zbavit rybu kůže v několika krocích. Sledujte naše video.

* Vezměte si jednorázové rukavice, abyste později nemuseli rybí pach složitě dostávat z pokožky rukou.

* Filet položte na prkénko kůží dolů

* U ocasu ostrým šikmo položeným nožem s ostřím obráceným ke kůži maso nařízněte a kousek od kůže uvolněte.

* Pak si vezměte papírovou utěrku, s její pomocí pevně uchopte kousek uvolněné kůže u ocasu, aby neklouzala a prsty druhé ruky uvolňujte po částech maso od kůže. Nejdříve na břišní části, postupně v celé ploše filetu. Současně popotahujte kůži opačným směrem. Hotovo.

S filetem bez kůže si jistě poradí každý kuchař.

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky