Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Roštěná à la Stroganoff: Šťavnaté a křehké maso chuťově ladí s kyselou omáčkou. Šmrnc dodá závěrečné flambování
Hodnocení 66× Bojíte se flambovat? Čím a jak flambovat, aby to bylo bezpečné a vše se podařilo a chutnalo
Zavařená rajská omáčka podle Těhotnýho kuchaře: Zužitkujete kromě rajčat i kůrky parmazánu a v zimě jenom sáhnete po sklenici
44 foto Vojtěch Vrtiška ukázal, jak na základní žloutkový krém: Krásně voní vanilkou a jeho snadnou přípravu zvládne úplně každý
Co s maliníky po sklizni? Aby dobře plodily i příští rok, je nutné je správně prostříhat a přihnojit popelem
Brambory zapečené se surimi, pórkem, kapkou smetany a parmazánem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Eliza
Nakladáná směs pěti sýrů, česneku a sušených rajčat s bylinkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 isindy 30 min