Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
8 foto Hodnocení 9× Fondán je cukrová hmota používaná k potahování, tvarování i polévání zákusků
Sušenky Iced VoVo jsou pokryté fondánovou vrstvou, zdobené malinovým džemem a sypané strouhaným kokosem
7 foto „Je to piplačka, ale stojí to za to,“ říkají o výrobě „kresleného dortu“ cartoon cake amatérské, ale velmi šikovné cukrářky
Dort jako malovaný: Hitem mezi cukráři je cartoon cake. Tento zábavný moučník je hvězdou každé oslavy
Retro okénko: Salonky byly původně luxusními bonbonky v salonech bohatých. Podle tohoto receptu si je připravíte i doma
32 foto Ochutnejte Kodaň: Kde koupíte nejlepší krevetové chlebíčky, kam zajít na tržnici a co si přivézt domů
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
6 foto Štafetky podle receptu Josefa Maršálka: Retro zákusek voní mandlemi a s kávovým krémem chutná fantasticky