Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Slavné omáčky: Na beurre blanc, skvělou máslovou omáčku k rybám stačí jen tři základní ingredience. Víte, které?
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Pekař František radí, jak na tu nejlepší sváteční vánočku: Máslo je potřeba přidávat až nakonec a s těstem zacházejte jemně