Suroviny pro 8 kusů
8kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 379 kJ / 2 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,41 g |
Tuky | 173,71 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 146,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: V mléce metlou rozšleháme žloutky a celé vejce.
Krok 2: Přidáme sůl a postupně po trochách vešleháváme prosátou mouku.
Krok 3: Těsto dáme na 30 minut do lednice.
Krok 4: Po 30 minutách těsto z lednice vyjmeme a vmícháme rozpuštěné máslo.
Krok 5: Pánev potřeme tenkou vrstvou přepuštěného másla a smažíme tenké palačinky.
Krok 6: Tvaroh ušleháme se šlehačkou a cukrem a natíráme na palačinky.
Zveřejněno 12. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské palačinky s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6DjD
Moje poznámka
Francouzské palačinky s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6DjD
Nejnovější recepty
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 22 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 55 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 1 hodinou
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 1 hodinou
Ražniči v zapékací misce
Valis před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 2 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 3 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 4 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 4 hodinami
Suroviny:
mléko plnotučné,
mouka hladká,
sůl,
vejce,
žloutek,
máslo,
ghee,
tvaroh,
smetana ke šlehání,
cukr
Komentáře (2)