Jak moc nám škodí „éčka“ v jídle? Způsobují obezitu i deprese, řiďte se pravidlem 0-1-5 a neuděláte chybu, říká odbornice
Nepečené medovníkové kuličky jsou skvost mezi cukrovím: Za pár chvil máte připravenou dobrotu, po které se zapráší
Vynikající speciální šumavský bramborák: Přidejte do těsta lovecký salám a už nikdy nebudete chtít jinou verzi
Video Hodnocení 167× Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou jsou rychlým obědem
10 foto Hodnocení 6× Jak dlouho a jak vařit kupované gnocchi? Během několika minut je ponesete na stůl
Brokolicové gnocchi si zamilujete: Příprava je snadná, chuť luxusní, s malým trikem je navíc budete mít jako z restaurace
7 foto Hodnocení 24× Kterou mouku použít na gnocchi? Jen s jedinou budou dokonale jemné a vláčné
Video Hodnocení 134× Jak udělat domácí bramborové gnocchi? Na přípravu těsta postačí jen 3 suroviny
7 foto Hodnocení 1× 5 častých chyb při přípravě gnocchi: Záleží na mouce i na rychlosti práce s těstem
Video Hodnocení 18× Jak uvařit gnocchi s kuřecím masem a špenátem? S videonávodem vám to půjde snadno
Video Hodnocení 25× Křupavé gnocchi z trouby jsou neodolatelně chutné. Videonávod poradí, jak na to
7 foto Hodnocení 18× Omáčky k italským gnocchi: Zvítězí u vás smetanová, houbová nebo rajčatová?
Video Hodnocení 35× Domácí bramborové gnocchi uvařte podle videonávodu. Naprosto předčí ty kupované
7 foto Hodnocení 34× Jak připravit gnocchi na pánvi? Není potřeba je vařit a šmrnc jim dodá slanina
Česnekové gnocchi s brokolicí a slaninou: Česnek dodá jídlu vůni a slanina šťavnatost, sýr na povrchu pak typicky italský šmrnc
4 foto Hodnocení 54× Desatero rad na téma noky a nočky: Seznámíme vás s jejich přípravou, podáváním a uchováním
4 foto Hodnocení 69× Noky a nočky: Zkuste je připravit jako zavářku do polévky, na sladko nebo jako přílohu k dušenému masu
Hodnocení 24× Jak využít čerstvé špenátové listy v kuchyni? Máme pro vás ty nejlepší recepty s oblíbenou zeleninou
Farmářka vysvětlila, jak skladovat brambory i v paneláku: Stačí dodržet dvě základní věci, na balkon ale nespoléhejte, radí
Vepřové maso s přílohou v jednom pekáčku: Všechny chutě se dokonale propojí a nádech pikantnosti dodá špetka chilli
13 foto Otestovali jsme perfektní kaťák v Motorestu pod Řípem, který ocenil Zdeněk Pohlreich. I klasika jde dělat jinak