Bramborový salát s hovězím masem a rukolou

maris Kuchařka: maris

Saláty 13 názorů

Suroviny

1 kg brambory typ A (vhodný na salát)
300 g vařeného hovězího masa
100 g rukoly
8-10 ks sušených rajčat v oleji
50 ml olivového oleje ( podle potřeby )
2 lžíce kapary
sůl
bílý pepř
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme ve slupce, necháme chvíli zchladnout, oloupeme a pokrájíme na plátky.

  2. Maso nakrájíme na malé kousky.

  3. Rukolu omyjeme a osušíme.

  4. Připravíme si přeliv - sušená rajčata i s olejem, eventuleně i olivovým, rozmixujeme ručním mixerem nahrubo.

  5. Všechny suroviny jemně promícháme, posypeme kapary a dochutíme solí a pepřem podle chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 58 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bramborový salát s hovězím masem a rukolou

Tématické fráze: salát s vařeným hovězím masem recepty na saláty s rukolou salát s hovězím masem salat s rukolou hovězí maso k bramboroveho salatu hovězí s bramborovým salátem salát s uzeným hovězím rukolový salát s masem reccept hoězí bramborový salát salat z vareným hovezim masem hovězí burger s bramborem hovězí salát s bramborem žloutkvý bramborový salát brambovy salat recept bramborovy salat s rucolou rukola s masem recepty salát s rukolou hořkost bramborového salátu brambovy salat a rukola salát z vařeného hovězího

Zapomněl/a jsem heslo