Křupavé gnocchi z trouby jsou neodolatelně chutné. Videonávod poradí, jak na to
Překvapte svou rodinu nebo blízké a připravte si s námi neodolatelně chutné a zároveň křupavé gnocchi, kterým v kombinaci s lahodným dipem nikdo neodolá. Připravené a hotové jsou bleskovou rychlostí a ten výsledek je vážně dokonalý.
Gnocchi jsou malé knedlíčky, které se vyrábí z bramborového těsta. Původem pochází z Itálie, kde se hojně využívají při přípravě zapékaných jídel nebo jako příloha k omáčkám. I u nás si získaly velkou oblibu pro svou rychlou a jednoduchou přípravu a velmi hojné využití. Gnocchi se dají se běžně koupit téměř ve všech obchodech s potravinami a tak si tuhle skvělou pochoutku můžete vychutnat, kdykoliv na ni dostanete chuť.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Křupavé gnocchi z trouby
Na přípravu budete potřebovat gnocchi, koření a olej.
- Gnocchi dejte do mísy, posypte kořením a pokapejte olejem.
- Vše pořádně promíchejte.
- Poté dejte na plech vyložený pečicím papírem a rozprostřete.
- Vložte do trouby.
- Po vytažení z trouby jsou gnocchi krásně křupavé.
- Pokud máte rádi česnek, doporučujeme je podávat s dipem ze zakysané smetany s česnekem.
- Na závěr stačí posypat nasekanou petrželkou.
Podívejte se na kompletní a detailnější recept - Křupavé gnocchi.
Gnocchi se skvěle hodí jako příloha k masovým omáčkám, ke špenátu a k dalším jídlům, která připravíte díky nočkům raz dva.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
7 nejlepších receptů na oblíbená jídla s gnocchi. Co se k nim nejvíce hodí a jak je připravit
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Noky a nočky: Zkuste je připravit jako zavářku do polévky, na sladko nebo jako přílohu k dušenému masu
Komentáře