Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
Video Hodnocení 37× Jak si doma připravit ghí alias přepuštěné máslo? Velkou výhodou je jeho trvanlivost
Hnědé máslo se hodí do dezertů i slaných pokrmů. Aby mělo typickou oříškovou chuť, je třeba ve správný okamžik vypnout sporák
Hodnocení 82× Přepuštěné máslo je v domácnosti užitečné a jeho příprava není složitá. Jeho domácí výrobou ušetříte
Máslo, sádlo nebo olej: Víte, který tuk je nejvhodnější na smažení řízků a který se hodí na palačinky?
26 foto Luxusní holandský řízek podle Jana Punčocháře: Kouzlo dokonalé šťavnatosti zajistí mléko, chuť doladí muškátový oříšek