Hitem TikToku je smažení v soli: Starý středomořský trik zajistí skvěle šťavnaté maso a čistou kuchyň
Jak na dokonalé bramborové knedlíky nejen ke kachně: Jeden recept a užitečné rady, podle kterých to zvládnete taky
KVÍZ: Poznáte v obchodě pravé máslo od jeho náhražek? Otestujte se, zda nenaletíte na triky obchodníků
11 foto Hodnocení 1× Svatomartinské posvícení bylo vždy ve znamení hodokvasu. Naše babičky to uměly
4 foto Hodnocení 2× Pečená husa: Tučná husí pečínka tradičně patří na svatomartinský a vánoční stůl
Video Hodnocení 22× Jak upéct svatomartinskou husu? Dozlatova upečená je ozdobou svátečního stolu
Pečená husokachna nadivoko: Šťavnatá a voňavá pečínka potřebuje dobře ochutit, odležet v chladu a péct při nižší teplotě
6 foto Hodnocení 1× Husa, kachna nebo kuře? Jakou drůbež vybrat k pečení a jaké jsou mezi nimi rozdíly
Co s husím výpekem? Hodí se k ochucení zelí, do rizota, ale skvělý je i do základu mnoha pomazánek, v chladu vydrží týdny
Jak vybrat i upéct svatomartinskou husu? „Může být i mražená, pohlídat si ale musíte jednu věc,“ říká restauratér Filip Töpfer
Svatomartinské tradice: Proč má být na stole vypečená husička a mladé víno, jaký význam mají plněné rohlíčky?
4 foto Hodnocení 625× 7 receptů na lokše: Tradiční bramborové placky úžasně chutnají nasladko i naslano
21 foto Sedm pokrmů, které nesmí chybět na svatomartinském menu: Hustý kaldoun, pečená drůbež nebo křehké rohlíčky
Svatomartinské kuře nahradí i husu. Stačí přidat správné ingredience a bude chutnat a vonět úplně jako tradiční pečínka
4 foto Hodnocení 354× 3 chyby při pečení husy: Jak docílit měkkého a šťavnatého masa i křupavé kůrky
8 foto Hodnocení 18× Polévka kaldoun: Vývar z kachních drobů nesmí chybět při svatomartinském hodování
Zelí podle Jana Punčocháře: „Nejraději mám to čerstvé a zkaramelizované,“ říká slavný šéfkuchař, který přidal i pár vychytávek
4 foto Hodnocení 6× Jak správně vyškvařit husí sádlo? Tipy a triky pro chutné a kvalitní výsledky
5 foto Hodnocení 348× Jak upéct kuře à la husa? Příprava slavnostního oběda ušetří nejen váš čas