Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
8 foto Hodnocení 1× Jak udělat nadýchané těsto? Možností je mnoho, stačí dodržovat recepty a pravidla
5 foto Hodnocení 375× Jak udělat koblihy z jogurtu? Nadýchané nekynuté koblížky jsou bleskově hotové
Úklidové prostředky ze spíže: Citron, ocet a coca cola odstraní vodní kámen, soda pomůže zlikvidovat pachy
6 foto Hodnocení 38× Kam dát kypřicí prášek a kam jedlou sodu? Záleží na tom, jaký moučník právě pečeme
15 foto Hodnocení 8× Jak vyčistit ucpaný odtok u dřezu? Máme několik rad, jak si poradit i bez chemie
12 foto Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
7 foto Hodnocení 5× Chyby při umývání zeleniny a jak na ně: Čisté ruce jsou základem celého procesu
Hodnocení 190× Jak nabarvit vajíčka pomocí obarvené sody a octa: Kraslice získají netradiční vzhled
Kypřicí prášek versus jedlá soda: Jaký je mezi nimi rozdíl, jak fungují v těstě a lze je vzájemně nahradit?
Když nemáte prášek do pečiva: Na výrobu domácího kypřidla stačí jenom tři suroviny a výsledek je zaručený
9 foto Půlhodina zábavy a domácí tavený sýr jen ze tří surovin je na stole! Je levnější, zdravější a jemnější než z obchodu
VIDEO: Jak usmažit co nejtenčí palačinky? Roli hrají jak správná hustota těsta, tak způsob nalévání na pánev
MasterChef Česko se na podzim vrátí na obrazovky. Co přinese nová řada oblíbené kulinářské reality show?
5 foto Historie piva: Vařili je mniši a bylo tak husté, že se jedlo lžící! Co ještě nevíte o našem národním nápoji?