Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
Hodnocení 26× Jak rychle prolisovat česnek? Prozradíme vám zajímavost, kterou jste možná netušili
Hodnocení 312× Jak nastrouhat citrónovou kůru? Poradíme trik, se kterým neušpiníte ani struhadlo
11 foto Hodnocení 27× Jak vyklopit medvědí pracny z formiček? Pro dokonalé vyklepnutí se držte jedné zásady
6 foto Hodnocení 4× Jak nechat povolit máslo? Poradíme 4 jednoduché tipy, které vám usnadní práci
Video Hodnocení 57× Jak vyšlehat pevný sníh z bílků? S pomocí videonávodu jej zvládnou i začátečníci
Holka u plotny peče: Moravské koláčky povidláčky jsou plněné tvarohem a povidly a díky perníkové drobence krásně voní
33 foto Z Florence na dovolenou s plným žaludkem: Kde si dát jídlo za rozumnou cenu, posedět s pizzou a nebo si jen vychutnat skvělou kávu