Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
8 foto Houbová směs dodá bramborovým plackám jedinečnou chuť: Díky kmínu budou krásně vonět, přitom příprava zabere jen chvíli
Holka u plotny radí: Tuniská polévka chorba frik voní římským kmínem, rajčaty a česnekem a snadno se připravuje
Hodnocení 51× Znáte ty nejlepší slané tyčinky? Vybrali jsme deset nejžádanějších receptů na chutné slané pohoštění
Hodnocení 161× Dušené houby využijeme do mnoha houbových pokrmů. Hodí se také k zavařování ve vlastní šťávě nebo mražení
Video VIDEO: Zkušený rybář Martin ukazuje, jak připravit kapří hlavu na polévku. Důležité je odstranit žábry a setřít sliz, říká
13 foto Buchty po ránu: Vlčnovské vdolečky podle Josefa Maršálka voní rumem a s povidly a tvarohem chutnají božsky