Domácí nakládaná sušená rajčata: Zeleninová delikatesa se středomořským nádechem dodá šmrnc těstovinám i kuřeti
Rychlá a výborná česká čína: Variaci na kung pao máte hotovou během chvíle a jinou už nikdy chtít nebudete
Vůně babího léta, sladké švestky a křupavá drobenka. Rychlý švestkový koláč chutná jako od babičky a příprava je přitom snadná
4 foto Hodnocení 16× Jak úhledně nakrájet roládu na stejně silné řezy? Ostrým nožem nebo tenkou nití
18 foto Hodnocení 1× Jak nasekat kopr. Jemně nakrájený je nedílnou součástí kulajdy a koprové omáčky
9 foto Hodnocení 35× Jak krájet tenké plátky brambor? Použijeme nůž, struhadlo, mandolínu nebo škrabku
7 foto Hodnocení 1× Jak čistit houby před vařením? Důkladnost se vám tisíckrát vrátí v hotových jídlech
7 foto Hodnocení 2× Jak nakrájet listové těsto na trojúhelníky? Požadované tvary připravíme snadno
8 foto Hodnocení 4× Jak nařezat dort? Víme, jak na pravidelné pláty, rovné výseče a úhledné porce
5 foto Hodnocení 1× Jak uchovat rozkrojený ananas? Dbejte především na zamezení přístupu vzduchu
Video Hodnocení 16× Jak nakrájet knedlíky? Krájení nití vás naučí video a známe i další možnosti
6 foto Hodnocení 45× Jak nakrájet hovězí maso na španělské ptáčky? Správný postup je klíčem k úspěchu
17 foto Hodnocení 1× Chyby při přípravě zeleniny: Při správném postupu nepřijde o výživové hodnoty
7 foto Hodnocení 3× Jak krájet cibuli na měsíčky? Hodí se do základu pod maso či k posypání guláše
Tchajwanský piškot ranli je něco mezi piškotem a marshmallow. Peče se ve vodní lázni, je nadýchaný a chutná po medu
9 nejlepších bramborových příloh: Zhubnete spíš s bramborami na loupačku nebo s kaší? Spočítali jsme za vás!
Hostiny na Karlštejně za Karla IV.: Podával se pečený páv zdobený zlatou přilbou, studený sumec v kyselé omáčce i zvěřinový guláš