Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
9 foto Hodnocení 9× Křehké těsto je při dodržení pravidel královnou těst na slané i sladké koláče
9 foto Hodnocení 1× Chyby při přípravě křehkého těsta: Změklý tuk či mnoho mouky vám ztíží práci
9 foto Hodnocení 15× Svěží citrónový koláč: Jasně žluté sluníčko září nejen na obloze, ale i na našem stole
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně
Vyzkoušeli jsme sušenky z Popeyes: Jedna domácí vyjde na pouhé 4 Kč. Jsou vláčné a nadýchané a chutnají lépe než originál
21 foto Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
6 foto Hodnocení 129× Jak se dělají kremrole? Jednoduchý návod pro přípravu oblíbeného retro zákusku
Leipziger Lerchen aneb Lipští skřivani: Německé „muffiny“ plněné pikantní marmeládou a mandlemi božsky chutnají
Jak na velikonoční boží milosti, fánky či křehotinky: Díky máslu jsou křehké, díky rumu voňavé a lahodné
13 foto Buchty po ránu: Ovocné taštičky podle Josefa Maršálka jsou báječně křehké, krásně voní anýzem a úplně se rozplývají na jazyku
Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky
Masarykovo cukroví voní oříšky a doslova se rozplývá na jazyku. Je přitom jednoduché, jen ořechy je třeba předem připravit
Margotková kolečka voní kokosem a rumem, díky máslovému krému jsou neodolatelně vláčná a božsky chutnají
Holka u plotny radí: Retro kokosové řezy podle babičky Helenky jsou šťavnaté díky piškotovo-ovocné náplni a krásně voní