Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 985 kJ / 1 908 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,81 g |
| Tuky | 111,80 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 332 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 190,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku prosejte do mísy a přidejte na kostky nakrájené studené máslo, vyndané z lednice. Mouku s máslem zpracujte v robotu nebo ručně na drobenku, až je sypká jako písek. Pak přidejte ledovou vodu, sůl a vypracujte hladké těsto.
Krok 2: Zabalte vzniklé těsto do potravinářské fólie, rozplácněte ho na placku a dejte na 2 hodiny odležet do lednice.
Zveřejněno 15. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehké těsto naslano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OV9G
Moje poznámka
Křehké těsto naslano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OV9G
Nejnovější recepty
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 4 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 6 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 17 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Soropa před 29 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
JiZa5 před 2 hodinami
Zdravý banánový chlebík
jitkaspate před 3 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
Evellinka před 4 hodinami
Biskupský chlebíček
HelenaR před 4 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 5 hodinami
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 6 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 7 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 11 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 16 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
voda,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.