KVÍZ: Víte, jak připravit dokonalé škvarky a jemné sádlo? Otestujte si, jestli volíte správný postup a znáte všechny triky
Iva Kubelková si postavu udržuje trikem, který používá už 25 let: Díky tomu si můžu dopřát, co chci, kdy chci, říká moderátorka
Pečeme s Kamilou: Svatomartinské rohlíčky s marmeládou a ořechovou nádivkou krásně voní, obalené v cukru chutnají božsky
Hodnocení 11× 7 houbových polévek: Pochutnejte si na nejlepší kulajdě, bramboračce či falešné dršťkové
Kulajda z cukety trumfne i originál. Jemná houbová polévka s brambory a koprem už nepotřebuje zahustit moukou
Hodnocení 135× Časté chyby při vaření kulajdy: Za problémy mohou tvrdé houby, sražená smetana nebo příliš octa
Jídelní rozmary slavných: Herečka Naďa Konvalinková ráda jí i vaří a kulajda podle jejího receptu chutná úplně fantasticky
Hodnocení 6× 7 receptů z vařených vajíček: Užijte si s námi vaječné hodování, aby po Velikonocích nepřišlo nic nazmar
Hodnocení 5× 7 oblíbených podzimních polévek nás příjemně zahřeje a zasytí. Připravíme je z výživných surovin a dobře ochutíme kořením
Hodnocení 18× 7 oblíbených receptů z čerstvých hub. Houby sbíráme od konce jara až do prvních mrazíků, ale houbová jídla vaříme celý rok
Hodnocení 49× Kopr může mít v kuchyni všestranné použití. Nemusí být nutně jen součástí kulajdy a omáčky
Zapečená brokolice se šunkou a sýrem: Na šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku je třeba správně uvařit zeleninu, aby zůstala křupavá
Kundrfály: Knedlíky ze zelím a cibulí z jednoho pekáčku se podle receptu knedlíkového mistra povedou každému
15 foto Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská