Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Margot kuličky voní kokosem, rumem a čokoládou. Toto nepečené cukroví si zkrátka zamilujete, a přitom je hotové za chvíli
4 foto Hodnocení 66× Margotková kolečka: Výtečné slepované cukroví úchvatně voní kokosem a čokoládou
Margotková kolečka voní kokosem a rumem, díky máslovému krému jsou neodolatelně vláčná a božsky chutnají
7 foto Udělali jsme domácí tyčinku Margot a porovnali chuť a cenu: Příprava je snadná, cena skoro stejná, ale chuť neporovnatelná!
Jak na nejlepší chleba ve vajíčku? Strouhaný sýr a bylinky z něj udělají luxusní jídlo, zdravější bude připravený v troubě
Retro vaření s Kristinou: Upečte si na Velikonoce křupavé palmové listy podle 100 let starého receptu
Retro okénko: Máslové Bebe sušenky se vyrábějí již od 50. let minulého století a dodnes se používají do mnoha dezertů