Retro okénko: Obložené chlebíčky jako za socíku. Stočit ozdobně vějířek šunky zvládnete snadno podle jasného návodu
Znáte kološvárské zelí? V jednom pekáči spojuje kysané zelí s rýží a vepřovým do lahodného a sytého pokrmu
Mexické pikantní kuře: Pálivé fazole ho zahustí a ochutí, zázvor provoní a chilli papričky dodají ten správný říz
Mexický guláš: Omáčku báječně doplní sterilovaná kukuřice, zjemní ji lžíce másla a božsky chutná s rýží
Zázrak jménem jackfruit: Plody exotického chlebovníku snadno upravíte jako maso. Poradíme, jak na to!
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané
Jídelní rozmary slavných: Dustin Hoffman je vegetarián, miluje míchaná vajíčka a na cuketových plackách by si taky pochutnal