Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
8 foto Hodnocení 8× Jak připravit štikozubce? Hejk má bílé, chutné a málo tučné maso. Vyzkoušíte ho?
7 foto Hodnocení 10× Surimi tyčinky: Pochoutka bez krabů a s minimem ryb je oblíbená v mnoha pokrmech
13 foto Hodnocení 9× Máte rádi italskou kuchyni? Připravili jsme pro vás přehled italských pokrmů
Hodnocení 29× Jak připravit zeleninový salát z tuňáka v konzervě? Chutné jídlo máte během chvilky
Hodnocení 6× U moře si snadno koupíte a připravíte čerstvé ryby. Poradíme, jak postupovat od nákupu až k tepelné úpravě
Hodnocení 18× Ryba by na vánočním stole neměla chybět. Ne každý je milovník kaprů. Co místo něj zvolit?
25 foto Jak se pečou Buchty po ránu? Pohled do zákulisí oblíbeného pořadu aneb „Chci ochutnat všechno, co dělá Josef Maršálek!“